Juventus l-a dat afară pe Maurizio Sarri și l-a numit deja pe Andrea Pirlo pe banca tehnică, dar acest lucru i-ar putea costa pe torinezi o sumă imensă.
https://i.eurosport.com/2020/08/08/2861702.jpg

Sarri își încasează salariul în continuare

Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
În vara trecută, Sarri a semnat cu Juventus pentru 3 sezoane, dar "Bătrâna doamnă" a decis să rupă această înțelegere după rezultatele nesatisfăcătoare din acest sezon. Câștigarea campionatului nu este sificentă la Juventus, iar pierderea finalei Cupei Italiei, dar mai ales eliminarea prematură din Champions League de Lyon i-au fost fatale lui Sarri.
Dacă pe partea sportivă aventura lui Sarri la Juventus s-a încheiat într-un mod nedorit, din punct de vedere financiar tehnicianul de 61 de ani are de ce să fie mulțumit. În contractul lui Sarri era prevăzută o clauză conform căreia Juventus trebuie să-i plătească în continuare salariul acestuia, dacă îl va demite.
Acest lucru este valabil până în momentul în care antrenorul își va găsi un nou angajament, iar dacă Sarri nu va semna cu o altă echipă în următorii 2 ani, acesta va încasa cele 30 de milioane de € aferente salariului pe care îl avea la Juventus.
https://i.eurosport.com/2020/08/09/2862106.jpg

Juventus l-a numit pe Pirlo ca antrenor

Pirlo a jucat pentru Juventus în perioada 2011-2015, reușind să câștige 7 trofee. Fostul mijlocaș ar fi trebuit să înceapă mandatul de antrenor al echipei U23 a "Bătrânei Doamne", dar planurile au fost date peste cap și Pirlo a fost numit pe banca echipe mari.
Deși în presa italiană s-au vehiculat mai multe nume pentru înlocuirea lui Sarri, precum Mauricio Pochettino, Zinedine Zidane sau Simone Inzaghi, conducătorii "bianconerri"-lor s-au hotărât să îl numească pe Andrea Pirlo pe banca echipei.
Mutarea este una riscantă din cauza faptului că fostul mijlocaș este lipsit de experiență, dar cariera sa fabuloasă de fotbalist îl recomandă pe Pirlo ca un posibil mare antrenor.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58