Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus s-a distanțat la 4 puncte în fruntea Italiei. Ronaldo a adus succesul cu Parma!

Ion Alexandru

Actualizat 20/01/2020 la 09:25 GMT+2

Maurizio Sarri este foarte încântat de Ronaldo. "Crează o problemă și rezolvă 100!" spune antrenorul liderului din Serie A. Portughezul a dat două goluri și a adus victoria lui Juve, 2-1 cu Parma.

Cristiano Ronaldo (Juventus Turin)

Credit imagine: Getty Images

A fost un weekend foarte bun pentru Juventus. Campionii Italiei au profitat de pasul greșit făcut de Inter la Lecce și și-au mărit avnasul în clasamentul din Serie A la 4 puncte. Cristiano Ronaldo a ajuns la 16 goluri în acest sezon după dubla reușită în fața Parmei, iar antrenorul său Maurizio Sarri este foarte bucuros.
Echipa trebuie să se învârtă în jurul lui Ronaldo. Este un campion care crează o problemă și rezolva 100!
Cristiano Ronaldo

Ronaldo, record după record

Cristiano Ronaldo a mai doborât un record. Portughezul crescut de Sporting a devenit primul jucător marchează cel puțin 15 goluri în cele 5 ligi importante din Europa în 14 sezoane consecutive!
Golurile lui Ronaldo cu Parma asigură lui Juventus un avans de 4 puncte în fața lui Inter Milano, echipa antrenată de Antonio Conte.
Serie A
Pentru Ronaldo, titlul de golgheter în Serie A rămăne un obiectiv. În primul sezon la Juve, Cristiano Ronaldo a terminat pe locul 4 cu 21 de reușite. Veteranul Quagliarella (Sampdoria, 26 goluri), Zapata (Atalanta, 23 goluri) și Piatek (Genoa/Milan 22 goluri) l-au depșit pe portughez. În acest moment, Ronaldo este pe 2 ăn acest clasament. Doar Ciro Immobile de la Lazio are mai multe goluri decât el, 23. Golgheterul lui Lazio va fi foarte greu de prins!
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo