Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus s-a impus în duelul cu Brescia, cu mai mulți titulari menajați. Pjanic a ieșit accidentat

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/02/2020 la 18:10 GMT+2

Cu Cristiano Ronaldo printre jucătorii menajați, Juventus a câștigat fără emoții duelul cu Brescia în etapa 24 din Serie A, scor 2-0.

Dybala - Juventus-Milan - Serie A 2019/2020 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Trupa lui Maurizio Sarri și-a permis să odihnească mai mulți jucători titulari la meciul de la Torino, printre care Cristiano Ronaldo, Pjanic și De Ligt. Chiar și în aceste condiții, campioana Italiei s-a impus fără probleme împotriva penultimei clasate din Serie A, grație golurilor reușite de Paolo Dybala și Juan Cuadrado, în minutele 38, respectiv 75.
Primul gol al "bianconerilor" a fost reușit din lovitură liberă, de Dybala, după ce Florian Aye, atacantul Bresciei, primise al doilea cartonaș galben într-un interval de 4 minute. Argentinianul a transformat minunat, cu un șut la colțul lung, pe lângă zid. A fost al 7-lea gol reușit de Dybala în stagiunea curentă.
Maurizio Sarri - Juventus Turin

Accidentarea lui Pjanic îi dă emoții lui Sarri

Gonzaolo Higuain, înlocuitorul lui Ronaldo din meciul de astăzi, reușise să înscrie și el în minutul 81, dar arbitrul a anulat golul pe motiv de offside.
Introdus la jumătatea reprizei secunde, Miralem Pjanic a acuzat o accidentare în zona inghinală după numai 10 minute de joc și a părăsit terenul, spre îngrijorarea lui Maurizio Sarri. Chiellini, căpitanul lui Juve, a bifat primul meci după accidentarea suferită în urmă cu 6 luni. Fundașul de 35 de ani a fost introdus în minutul 78, în locul lui Bonucci, care i-a predat banderola.
În urma victoriei de astăzi, Juventus a revenit pe primul loc în Serie A, cu un avans de 3 puncte peste Inter Milano, care va juca în această seară împotriva lui Lazio, de la ora 21:45.
Pentru Juventus urmează meciul cu Spal din Serie A, apoi trupa lui Sarri se va deplasa pe terenul lui Olympique Lyon, în partida tur din "optimile" Champions League, programată pe 26 februarie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo