Juventus a controlat de la un capăt la altul partida cu Sampdoria. Kulusevski, Bonucci și Cristiano Ronaldo au marcat pentru "Bătrâna Doamnă" și au asigurat obținerea celor 3 puncte.
Kulusevski, jucătorul revenit din împrumutul de la Parma, a deschis scorul la Torino. Atacantul suedez a urmărit excelent o minge ricoșată în careul oaspeților, după o acțiune a lui Cristiano Ronaldo, și a reluat la colțul lung, cu un șut splendid.
Bonucci a dublat avantajul lui Juve în minutul 78, după o dezorganizare în defensiva Sampdoriei. Fundașul "bianconerilor" a urmărit mingea în careul oaspeților și a împins-o în plasă, din câțiva metri.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Juventus - Sampdoria 3-0. Cristiano Ronaldo a stabilit scorul final, la debutul lui Pirlo pe bancă

Cristiano Ronaldo a avut ultimul cuvânt de spus în duelul din această seară. Starul portughez a sprintat spre poarta Sampdoriei, după o pasă ideală a lui Ramsey, a intrat în careu și a finalizat cu un șut violent lângă bară, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Audero.
S-a încheiat 3-0 pentru Juventus, care a început perfect noua stagiune. Așadar, Pirlo bifează prima victorie la prima apariție pe banca "bianconerilor".
Pentru Juventus urmează duelul cu AS Roma, din deplasare, de pe 27 septembrie.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51