Pentru a treia oară la rând "Bătrâna Doamnei" s-a impus pe terenul rivalei din oraș cu scorul de 1-0. Bianconerii au ajuns astfel la 71 victorii din 149 partide contra lui "Il Toro".
De Ligt putea fi demon pentru oaspeți, după ce în prima repriză a comis din nou henț în propriul careu, însă VAR-ul a considersat că nu se impune penalty, spre nemulțumirea gazdelor. În cele din urmă, fundașul olandez s-a transformat în eroul meciului, după ce a marcat primul său gol pentru Juventus, de la transferul de la Ajax. De Ligt a înscris la capătul unei lovituri de colț, după o recentrare perfectă a lui Higuain.
Juve se menține pe primul loc în Serie A, ajungând la 29 puncte după 11 etape (9 victorii și două egaluri). Inter ține însă aproape, după victoria in-extremis obținută la Bologna. Deși a fost condusă cu 1-0, formația lui Conte a revenit pe final, impunându-se în prelungiri, grație reușitei lui Lukaku.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 2 ORE
De partea cealaltă, Torino se afundă tot mai mult în jumătatea inferioară a clasamentului. Cu o singură victorie în ultimele 9 partide de Serie A, formația granata e într-un moment extrem de complicat.

Rezultatele de azi din Serie A

AS Roma - Napoli 2-1
Bologna - Inter 1-2
Torino - Juventus 0-1
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 5 ORE
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
IERI LA 16:16