Pentru a treia oară la rând "Bătrâna Doamnei" s-a impus pe terenul rivalei din oraș cu scorul de 1-0. Bianconerii au ajuns astfel la 71 victorii din 149 partide contra lui "Il Toro".
De Ligt putea fi demon pentru oaspeți, după ce în prima repriză a comis din nou henț în propriul careu, însă VAR-ul a considersat că nu se impune penalty, spre nemulțumirea gazdelor. În cele din urmă, fundașul olandez s-a transformat în eroul meciului, după ce a marcat primul său gol pentru Juventus, de la transferul de la Ajax. De Ligt a înscris la capătul unei lovituri de colț, după o recentrare perfectă a lui Higuain.
Juve se menține pe primul loc în Serie A, ajungând la 29 puncte după 11 etape (9 victorii și două egaluri). Inter ține însă aproape, după victoria in-extremis obținută la Bologna. Deși a fost condusă cu 1-0, formația lui Conte a revenit pe final, impunându-se în prelungiri, grație reușitei lui Lukaku.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
De partea cealaltă, Torino se afundă tot mai mult în jumătatea inferioară a clasamentului. Cu o singură victorie în ultimele 9 partide de Serie A, formația granata e într-un moment extrem de complicat.

Rezultatele de azi din Serie A

AS Roma - Napoli 2-1
Bologna - Inter 1-2
Torino - Juventus 0-1
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
17/05/2022 LA 14:16