Derby-ul care poate să decidă campioana Italiei din acest sezon, Juventus - Inter, s-a disputat la Torino fără spectatori iar acest lucru a afectat vizibil ambele echipe, însă Juventus a reușit să se impună după un start de repriză secundă excelent.
Aaron Ramsey a deschis scorul după 55 de minute cu un șut din careu, pentru ca la 12 minute distanță să vină reușita superbă a lui Paulo Dybala. Argentinianul l-a driblat în careu pe Ashley Young și a înscris cu un șut cu exteriorul.
Serie de 11 partide consecutive cu gol în campionat pentru Cristiano Ronaldo s-a încheiat la meciul cu Inter - portughezul nu a reușit să înscrie într-un meci din Serie A pentru prima dată de la duelul cu Juventus de pe 10 noiembrie! Ronaldo a ratat pe final de partidă 2 ocazii mari însă nu a reușit să înscrie!
Premier League
Capitolul la care Ronaldo l-a întrecut pe Messi în istoria Balonului de Aur, deși are doar 5 trofee
IERI LA 14:21
Cristiano Ronaldo a găsit și un mod amuzant de a trata faptul că partida s-a disputat fără spectatori - a "salutat" fanii care nu erau la locul obișnuit după ce a coborât din autocar.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Reacția incredibilă a lui Ronaldo la 24 de ore după ce Messi a câștigat al 7-lea Balon de Aur
IERI LA 10:21
Ligue 1
Tot mai multe voci contestă victoria lui Lionel Messi din cursa pentru Balonul de Aur
30/11/2021 LA 19:59