Getty Images

Juventus, victorie în derby-ul fără public cu Inter. Ramsey și Dybala au readus-o pe primul loc

Juventus, victorie în derby-ul fără public cu Inter. Ramsey și Dybala au readus-o pe primul loc

08/03/2020 la 23:13Actualizare 08/03/2020 la 23:35

Lupta la titlu în Serie A în acest sezon a rămas între 2 echipe după victoria lui Juventus cu Inter Milano. Doar Lazio, aflată la un punct în spatele lui Juve o mai poate opri pe echipa lui Ronaldo.

Derby-ul care poate să decidă campioana Italiei din acest sezon, Juventus - Inter, s-a disputat la Torino fără spectatori iar acest lucru a afectat vizibil ambele echipe, însă Juventus a reușit să se impună după un start de repriză secundă excelent.

Aaron Ramsey a deschis scorul după 55 de minute cu un șut din careu, pentru ca la 12 minute distanță să vină reușita superbă a lui Paulo Dybala. Argentinianul l-a driblat în careu pe Ashley Young și a înscris cu un șut cu exteriorul.

Serie de 11 partide consecutive cu gol în campionat pentru Cristiano Ronaldo s-a încheiat la meciul cu Inter - portughezul nu a reușit să înscrie într-un meci din Serie A pentru prima dată de la duelul cu Juventus de pe 10 noiembrie! Ronaldo a ratat pe final de partidă 2 ocazii mari însă nu a reușit să înscrie!

Cristiano Ronaldo a găsit și un mod amuzant de a trata faptul că partida s-a disputat fără spectatori - a "salutat" fanii care nu erau la locul obișnuit după ce a coborât din autocar.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.