Articol scris de Romeo Ene
Alvaro Morata a marcat deja 18 goluri şi a oferit 12 pase decisive pentru "Bătrâna Doamnă" în acest sezon.
Cifrele pe care le are Morata în acest sezon sunt întrecute de doar câţiva jucători, astfel Juventus va dori să continue colaborarea cu vârful spaniol. Conform Todofichajes, Juventus se află într-o situaţie financiară destul de grea, iar italienii şi-ar dori să plătească o sumă mai mică faţă de ce negociase iniţial cu Atletico Madrid. Cele două părţi s-au înţeles pentru suma de 10 milioane de euro pe sezon, atât trebuie să-i plătească Juve lui Atletico pentru împrumutul lui Morata.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Ionuț Radu pleacă de la Inter Milano. Destinația portarului român
19/06/2022 LA 11:14

Juventus și-ar dori să plătească mai puțin pentru împrumutul lui Morata

Trupa lui Pirlo şi-ar dori, însă, să plătească doar 5 milioane de euro pentru ca Morata să rămână în Italia şi în sezonul 2021-2022. Rămâne de văzut dacă Atletico va fi de acord să negocieze cu Juventus, ţinând cont că cele 2 cluburi au avut o înţelegere iniţială.
Juventus şi Atletico s-au înţeles pentru un împrumut de 2 ani, italienii plătind 10 milioane de euro pe an pentru atacantul spaniol. Dacă decid să-l cumpere în vara anului 2022, atunci echipa lui Pirlo va plăti aproximativ 35 de milioane de euro, în loc de 45.
A reuşit să marcheze în toate competiţiile, (Serie A, Liga Campionilor, Cupa Italiei, Supercupa Italiei). Are în medie un gol la fiecare 134 de minute, astfel Juventus nu vrea să renunţe la serviciile sale.
Liga
Atletico Madrid, pe urmele unui fotbalist din Ligue 1! Care e principala problemă a lui Simeone
10/06/2022 LA 17:06
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
27/05/2022 LA 10:23