Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

L'Equipe anunţă că Juventus vrea un schimb Ronaldo - Icardi, cu PSG

Cristian Mihală

Actualizat 20/07/2021 la 10:07 GMT+3

Juventus ia în calcul să i-l ofere lui PSG la schimb pe Ronaldo pentru Mauro Icardi, anunţă L'Equipe în ediţia de marţi.

Cristiano Ronaldo, Juventus-Napoli, Serie A 2020-21, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Situaţia lui CR7 la "Bătrâna Doamnă" nu s-a schimbat după Euro 2020. Intrat în ultimul an de contract, vârful portughez nu este pe placul noului antrenor, Massimiliano Allegri. Acesta îl vrea, în schimb, pe Mauro Icardi, iar şansele ca un schimb să aibă loc în această vară sunt destul de mari.
L'Equipe notează că vârful italian nu se află în planurile lui Pochettino pentru sezonul viitor, în timp ce Ronaldo este o mai veche febleţe a patronilor de pe Parc des Princes.
După aducerea lui Donnarumma, Sergio Ramos, Wijnaldum şi Hakimi, venirea lui Ronaldo, care ar urma să joace alături de Mbappe şi Neymar, în ofensivă, ar transforma formaţia din capitala Franţei în principala favorită la cucerirea Champions League.
Nu e exclus ca această campanie de transferuri excepţională făcută de formaţia din Hexagon să "ascundă", totuşi, plecarea lui Mbappe la Real Madrid. O nouă ofertă de prelungire a contractului a fost făcută pentru vârful campion mondial, dar Kylian a refuzat-o şi pe aceasta. El a intrat în ultimul an de contract cu PSG, iar din iarnă poate să îşi pună semnătura pe un contract valabil din iulie 2022, fără ca gruparea franceză să primească vreun ban.

Italienii au susţinut încă din mai că Ronaldo şi-a luat "la revedere" de la Juventus

Allegri, tehnicianul care i-a antrenat pe bianconeri până în 2019, nu are o relație bună cu Ronaldo, iar portughezul le-a dezvăluit deja colegilor din vestiar că va pleca în vară. Potrivit Il Messaggero, lusitanul nu intră în planurile noului staff tehnic, care nu vrea o echipă construită în jurul unui singur jucător. De partea cealaltă, CR7 nu vrea să colaboreze cu Allegri, astfel că despărțirea e iminentă.
Ronaldo a avut cifre extraordinare și în Serie A, la fel ca în toate campionatele în care a mai jucat. Din păcate pentru Juventus, atacantul lusitan n-a reușit să ducă echipa pe culmile gloriei din Champions League. Cu CR7 în linia de atac, "Bătrâna Doamnă" n-a reușit să treacă de sferturile de finală din prestigioasa competiție.
În ultima vreme s-a discutat despre posibilitatea ca Ronaldo să plece de la Juventus încă din această vară. Salariul portughezului este exorbitant, iar evoluțiile sale nu i-au adus clubului torinez trofeul UEFA Champions League, considerat principalul motiv pentru care CR7 a fost cumpărat în urmă cu 3 ani.
Apoi, intervine și "elementul" Allegri. Tehnicianul italian nu se numără printre admiratorii lui Ronaldo. Cei doi au colaborat un singur sezon - 2018/2019 -, înainte ca Allegri să plece de pe banca tehnică.
Jurnaliștii de la La Repubblica au descoperit că plecarea lui Allegri de la Juventus s-a datorat neînțelegerilor cu preșdintele Andrea Agnelli, în privința lui Cristiano Ronaldo. Antrenorul ar fi solicitat să-l vândă urgent pe portughez, la numai un an de la transferul său de la Real Madrid.
Motivul invocat de tenhnician a fost că Ronaldo blochează ascensiunea tinerilor jucători pe care el intenționa să se bazeze mai mult în sezoanele următoare. Cu toate acestea, Agnelli nu a fost de acord cu despărțirea de Cristiano, iar Allegri a părăsit clubul și a fost înlocuit cu Maurizio Sarri. Şi potrivit Gazzettei dello Sport, viziunea lui Allegri nu s-a schimbat, iar italianul va solicita din nou conducerii să-l vândă pe Cristiano.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo