Negocierile lui Lazio cu Olivier Giroud merg excelent. Conform jurnalistului Gianluca Di Marzio, colaborator Sky Italia și The Guardian, clubul și jucătorul au ajuns deja la un acord și se așteaptă doar ca și Chelsea să fie pe aceeași lungime de undă.
Lazio dorește neapărat să finalizeze mișcarea cât mai rapid, în timp ce Chelsea ar prefera ca totul să fie parafat după aducerea lui Dries Mertens de la Napoli. Giroud a vorbit deja cu directorul sportiv al celor de la Lazio, cel care a pregătit un contract pe trei ani și jumătate.
Chelsea ar primi un milion de euro pentru împrumut plus încă cinci milioane în momentul în care achiziția va fi făcută permanentă.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
ACUM 3 ORE
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
IERI LA 10:06
Serie A
Atitudinea oribilă a lui Handanovic față de Ionuț Radu. Ce a făcut când românul plângea în hohote
28/04/2022 LA 08:16