Adversara celor de la CFR Cluj din Europa League, Lazio, trece prin momente excelente în Serie A. În partida din etapa a 15-a a campionatului, echipa lui Radu Ștefan a reușit să o învingă cu 3-1 pe propriul teren pe Juventus! De 16 ani nu mai reușise Lazio o victorie pe Olimpico în fața lui Juve!
Fără Radu Ștefan, accidentat, Lazio s-a văzut condusă în prima repriză dupa reușita lui Cristiano Ronaldo din pasa lui Bentancur. La ultima fază a primei reprize a venit egalarea după o reluare cu capul a lui Felipe la cornerul bătut de Luis Alberto.
Un moment cheie al meciului a avut loc în minutul 69. La un contraatac al gazdelor, Cuadrado a faultat în poziție de ultim apărător și a fost eliminat! 5 minute mai târziu a venit golul de 2-1 al lui Milinkovic-Savic. Ciro Immobile a ratat apoi un penalty, însă scorul final a fost până la urmă 3-1 după reușita din al 5-lea minut de prelungiri a lui Caicedo.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
Lazio este pe locul 3 în clasamentul din Serie A, la 3 puncte în spatele lui Juventus și la 5 puncte de liderul Inter Milano.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
17/05/2022 LA 14:16