Mai mulți jucători de la Lazio, printre care Ciro Immobile, Lucas Leiva și Thomas Strakosha au fost testați pozitiv la coronavirus înaintea meciului cu Brugge din Champions League de săptămâna trecută. Ca atare, cei 3 nu au făcut deplasarea în Belgia, dar vineri au fost supuși unor noi teste, la care au ieșit negativ, astfel că au devenit disponibili pentru a juca în meciul cu Torino din Serie A.
Meciul cu Torino a fost câștigat dramatic cu 4-3 de "biancocelsti", echipa lui Inzaghi înscriid golurile victoriei în minutele de prelungire. Immobile a egalat la 3, din penalty, în minutul 90+5, după ce intrase pe teren în minutul 57. Lucas Leiva a intrat la pauza meciului, iar Strakosha a rămas pe bancă pe tot parcursul partidei.

Lazio riscă excluderea din Serie A

Serie A
Salernitana a promovat în Serie A, dar clubul trebuie vândut urgent, fiind deținut de Claudio Lotito
IERI LA 16:41
Până în acest punct nu e nimic ieșit din comun, dar problemele lazialilor au început la următoarea serie de teste, cele de dinaintea deplasării în Rusia, pentru întâlnirea din această seară cu Zenit Sankt Petersburg.
Ciro Immobile, Lucas Leiva și Thomas Strakosha au ieșit din nou pozitiv, fiind lăsați acasă de Inzaghi. Potrivit jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport, Federația italiană s-a autosesizat însă cu privire la ceea ce s-a întâmplat la Lazio și a deschis o anchetă, echipa din capitală fiind bănuită că a manipulat rezultatele testelor celor 3 fotbaliști, pentru a-i putea folosi în meciul de campionat cu Torino.
Rămâne de văzut care vor fi rezultatele acestei anchete, dar clubul roman riscă sancțiuni foarte grave dacă va fi găsit vinovat de încălcarea protocolului medical. Conform regulamentului din Italia, echipa riscă de la o simplă amendă, până la depunctare sau chiar excluderea din Serie A, ceea ce ar fi totuși greu de crezut că s-ar putea întâmpla.
Lazio joacă în această seară cu Zenit Sankt Petersburg în etapa a 3-a din faza grupelor Champions League. Echipa lui Inzaghi are 4 puncte după primele 2 runde, după victoria cu 3-1 pe Olimpico în fața Borussiei Dortmund și egalul din deplasarea de la Brugge de săptămâna trecută, scor 1-1. Zenit nu are niciun punct și este obligată să obțină un rezultat bun cu Lazio pentru a mai spera la calificare.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Serie B
Salernitana este la un pas de promovare în Serie A, dar patronul este obligat să vândă clubul
08/05/2021 LA 05:52
Serie A
"O rușine", "un gest infam". Cum a fost surprins Donnarumma de camere după eșecul cu Lazio, 3-0
27/04/2021 LA 06:29