După înfrângerile cu Sassuolo şi Verona, "Bătrâna Doamnă" a legat două succese la rând. Azi, formaţia lui Allegri a mers pe Olimpico, pentru duelul cu Lazio, iar partida se anunţa una grea. Nu doar prin prisma valorii adversarului, ci şi a faptului că infirmeria piemontezilor e plină. Chiellini, De Sciglio, Bernardeschi, Ramsey şi Dybala sunt indisponibili şi nu au prins lotul torinezilor pentru confruntarea din acest weekend.
În aceste condiţii, la rampă a ieşit Bonucci, fundaşul central punctând de două ori, de fiecare dată de la punctul cu var (minutele 23 şi 83).
CITEŞTE ŞI:
Fotbal
Doi dintre jucătorii nominalizați la Balonul de Aur 2021 nu au primit nici măcar un punct
30/11/2021 LA 06:27
KUN AGUERO SE RETRAGE, LA 33 DE ANI. PROBLEMELE LA INIMĂ SUNT PREA RISCANTE

Juventus urcă în clasament şi aşteaptă duelul cu Chelsea

Bonucci este primul fundaş care reuşeşte o doppieta, din penalty, de la Maurizio Domizzi (Napoli), în 2007.
Graţie acestui succes, Juventus o egalează în clasament pe Lazio, cele două formaţii ocupând locurile 5-6, cu 21 de puncte. Distanţa dintre Juve şi locul 4, ocupat de Atalanta rămâne de 4 puncte, pentru că formaţia lui Gasperini s-a impus şi ea azi, 5-2 cu Spezia.
Pentru "Bătrâna Doamnă" urmează poate cel mai important meci al finalului de an, în Champions League, cu Chelsea. Torinezii se deplasează la Londra pentru duelul cu formaţia lui Tuchel, iar o remiză ar însemna câştigarea grupei. În tur, la Torino, bianconerii au trecut de "Regina Europei" cu 1-0 şi au punctaj maxim după 4 etape. Câştigarea grupei e foarte importantă, urmând ca în optimi să evite dueluri cu granzii Europei, care la rândul lor îşi vor câştiga grupele din care fac parte în UCL.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
S-a anunţat programul Campionatului Mondial al Cluburilor. Chelsea îşi amână două etape
29/11/2021 LA 12:57
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
29/11/2021 LA 12:00