Deși toate indiciile duceau către un transfer la Juventus, Tonali va ajunge foarte probabil la Inter. Chiar dacă îl va pierde pe Lautaro Martinez, care aproape sigur va semna cu Barcelona, formația lui Conte este aproape să își asigure serviciile unuia dintre cei mai talentați mijlocași din lume.
Tranzacția nu se va realiza pe 300 de milioane de euro, așa cum spunea președintele Bresciei, Massimo Cellino, ci pe o sumă mult mai mică.
Inițial, prima ofertă a lui Inter, conform Sky Sport Italia, a fost de 30 de milioane de euro, Brescia urmând a primi diferite bonusuri consistente ulterior, în funcție de performanțele jucătorului și a nerazzurrilor.
Fotbal
Massimo Cellino, fostul patron de la Leeds și actualul conducător al Bresciei, s-a vindecat de COVID
19/04/2020 LA 13:44
Cellino nu a fost mulțumit și a spus că sub 50 de milioane de euro nu se pune problema mutării, dar tot mai multe indicii duc către un acord. Inter își va permite să ofere o sumă mai mare față de oferta inițială în contextul în care va bate palma cu Barcelona pentru transferul lui Lautaro Martinez.
Informația furnizată de sursa citată a fost confirmată și de Gianluca Di Marzio, unul dintre cei mai bine informați jurnaliști pe sport din Italia. Acesta a dezvăluit că finalizarea negocierilor pare în acest moment doar o chestiune de timp, Tonali urmând a evolua din toamnă în tricoul nerazzurrilor.
Zilele trecute, agentul său a venit să îmi spună că are o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Sandro. I-am spus că nu pleacă decât pe 300 de milioane de euro. Am un vis, să îi prelungim contractul. Dacă el acceptă, sunt gata să fac un sacrificiu uriaș pentru a-i oferi un salariu competitiv. Depinde de el ce își dorește | Massimo Cellino, în toamnă.

Tonali, curtat de PSG și Barcelona

De notat că de serviciile lui Tonali s-au interesat în ultimul timp PSG și Barcelona, după cum a dezvăluit președintele Bresciei.
Campioana Franței a făcut o nouă încercare de a-l transfera pe Tonali, dar acesta își dorește să rămână în Serie A.
"Nasser (n.r. Al-Khelaifi, președintele lui PSG) vrea să îl transfere la PSG, mi-a scris și astăzi, dar Tonali nu vrea să meargă să joace în Franța. Inter și Juve sunt destinațiile pe care le preferă. Destinul lui cam este scris, din punctul meu de vedere", a spus Cellino săptămâna trecută, potrivit Corriere dello Sport.
De menționat că oficialul Bresciei a recunoscut și faptul că Barcelona a fost pe urmele lui Tonali, dar catalanii au la rândul lor șanse minime să obțină semnătura jucătorului.
"Barcelona mi-a oferit 65 de milioane de euro pentru el plus doi jucători", a mai spus Cellino, care a dezvăluit că nu se pune problema ca mijlocașul să ajungă lângă Messi.

Premier League revine! Din 17 iunie, cel mai frumos campionat de fotbal din lume va fi la Eurosport

Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM O ZI
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42