Dybala rămâne liber de contract la finalul acestei stagiuni, după ce fotbalistul nu a ajuns la un acord cu Juventus privind prelungirea înțelegerii.
Inter a fost mult timp în pole-position pentru a-l aduce, gratis, din vară pe Meazza, dar se pare că sud-americanul s-a răzgândit. Cel puțin asta susține La Repubblica, care anunță că Roma a făcut suficient pentru a-și asigura serviciile celui poreclit "La Joya".
Două ar fi motivele care l-au făcut pe Dybala să prefere "Cetatea Eternă". Primul e legat de faptul că Mourinho i-a transmis că îl vede un jucător cheie în proiectul său, unul extrem de ambițios. "Specialul" a primit garanții că va primi în vară un buget generos de transferuri, care să îi asigure un loc între primele 4. Al doilea ține de latura sentimentală, Dybala fiind impresionat de modul în care fanii bianconeri și-au luat rămas bun de la el. Să semneze cu marea rivală, Inter, în acest context, ar fi o trădare prea mare, iar sud-americanul preferă, astfel, să ajungă la Roma.
Serie A
Radu Drăgușin, la un pas de transferul la Genoa! Cum l-a convins Chiellini să accepte mutarea
ACUM O ZI
De Dybala s-a interesat în ultimul an și Tottenham, iar venirea lui Conte la Londra nu a schimbat datele problemei. Totuși, Spurs va cheltui 80 de milioane de euro în această vară pentru transferurile definitive ale lui Romero și Kulusevski, astfel că prioritar în acest moment e acoperirea altor posturi pentru Daniel Levy.

Chiellini și Dybala, ultimul meci "acasă" pentru Juventus

Juventus a jucat luni seară ultimul meci în fața propiilor suporteri din acest sezon. Torinezii au avut 2-0 cu Lazio, dar s-a terminat 2-2, Milonkovic Savic marcând golul egalizator în minutul 90+6. Partida a fost una cu o încărcătură aparte pentru Giorgio Chiellini și Paulo Dybala, care vor pleca de la Juventus la finalul sezonului.
Chiellini a jucat doar primele 17 minute, iar la înlocuirea sa a fost ovaționat de fanii care l-au adorat în cea mai glorioasă perioadă a carierei. Minutul înlocuirii a fost ales special, fundașul petrecând 17 sezoane în tricoul torinezilor, perioadă în care a cucerit 9 titluri de campion, 5 Cupe ale Italiei și a jucat în două finale de Champions League.
La ieșirea de pe teren, Chiellini i-a cedat banderola de căpitan lui Dybala, care a dat și el ultima reprezentație în fața fanilor lui Juve. Argentinianul nu se desparte în cele mai bune condiții de echipa la care a jucat în ultimii 10 ani, dar, chiar și așa, suporterii lui Juventus l-au aplaudat la scenă deschisă atunci când a părăsit terenul, în minutul 78.
Copleșit de emoții, Dybala a plâns ca un copil la finalul partidei, oferind unul dintre momentele memorabile din acest final de sezon. Pe monitorul uriaș instalat pe stadion au apărut la un moment dat oficialii lui Juventus, cu Andrea Agnelli în prim plan, iar suporterii au început să huiduie, semn că board-ul echipei e considerat vinovat pentru plecarea starului argentinian.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
IERI LA 16:15