Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură uriașă primită de un jucător de la Milan! Va avea de plătit 16,5 milioane de euro

Cosmin Cioboata

Publicat 19/03/2020 la 14:04 GMT+2

Rafael Leao (20 ani) se află în mijlocul unui proces teribil, în urma căruia va trebui să plătească daune în valoare de 16,5 milioane de euro.

Rafael Leão disperato durante Milan-Lazio - 2019

Credit imagine: Getty Images

Presa din Portugalia anunță că decizia a fost luată de TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) după ce atacantul portughez a ignorat clauza de reziliere stabilită de Sporting Lisabona, clubul la care a crescut.
În vara anului 2018, Leao a decis să părăsească clubul portughez liber de contract, deși avea o clauză stabilită în valoare de 45 milioane de euro. Tânărul atacant n-a ținut cont de regulament și a plecat la Lille. În campionatul Franței, Leao a înscris 8 goluri în 24 de apariții, pentru ca vara trecută să fie cumpărat de Milan, în schimbul sumei de 23 milioane de euro.
Oamenii din conducerea lui Sporting Lisabona, echipă pentru care Leao a jucat timp de 6 ani, l-au chemat pe jucător în instanță, cerându-i inițial daune echivalente clauzei: 45 milioane de lire. În final, TAS a hotărât ca Leao să le ofere compensații în valoare de 16,5 milioane de euro celor de la Sporting. În același timp, clubul portughez a fost amendat cu 40.000 de euro pentru "hărțuire morală" față de fostul lor atacant.
Rafael Leao va putea să facă recurs la TAS pentru a spera că daunele vor fi anulate.
Zlatan Ibrahimovic with Rafael Leao

Wolves și Atletico, daune uriașe către Sporting

Sporting a mai câștigat alte 2 procese împotriva celor de la Wolves și Atletico Madrid. Per total, cele două cluburi vor fi nevoite să plătească 18, respectiv 22,5 milioane de euro către echipa portugheză, din cauza nerespectării clauzei de reziliere a foștilor jucători Rui Patricio și Gelson Martins.
În privința oficialilor lui Lille, aceștia nu au motive de îngrijorare, procesul fiind îndreptat strict către Leao.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo