Mircea Lucescu a vorbit cu italienii de la Tuttomercatoweb
Inter are o echipă bună, cu un antrenor (Antonio Conte) care ține jucătorii sub presiune. Din punct de vedere al jocului, Brescia este superioară! Echipa lui Coprini poate să facă un rezultat bun, dar și un joc pe măsură. Țin cu Brescia pentru că am stat atâția ani aici. Sper ca fanii lui Inter să ierte și să fie siguri că sunt fanul echipei lor în lupta pentru titlu
Lucescu și-a ales noul favorit de la Brescia. Puștiul de 19 ani, Tonali este deja comparat cu Pirlo, mijlocașul de creație promovat de Lucescu la echipa mare de la Brescia acum 24 de ani.
Fotbal
Mircea Lucescu, în locul lui Rădoi?! Presa din Ucraina anunță că Dinamo Kiev își caută antrenor
02/12/2021 LA 11:31
Este foarte bun! În acest an va crește și va pleca la o echipa mare. Poate fi chiar Inter viitoarea destinație pentru Tonali.
Brescia l-a adus în această vară pe Balotelli, iar Lucescu este convins că poate deveni punctul de referință al echipei revenite după 8 ani în Serie A.
Balotelli poate fi ca un tată pentru această echipă cu mulți tineri promițători. El trebuie să fie omul cu experiență care conduce echipa.
https://i.eurosport.com/2017/11/10/2207249.jpg
Înaintea meciului direct din această seară, Brescia este pe locul 18, cu 7 puncte în primele 8 etape, în timp ce Inter este pe locul doi, cu un singur punct în spatele liderului Juventus.
Ukrainian Premier League
"O lecție de viață pentru un fotbalist!" Lucescu, nervos după victoria cu 4-1 a lui Dinamo Kiev
16/10/2021 LA 20:03
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Mircea Lucescu, critici pentru Mirel Rădoi, după ce a anunțat că părăsește naționala României
13/10/2021 LA 19:14