Ca urmare a accidentărilor din apărarea bianconerilor, internaţionalul român de tineret a prins de mai multe ori lotul "Bătrânei Doamne". Iar miercuri a venit şi momentul mult aşteptat, al debutului. Scena? Cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume, UEFA Champions League.
Sportivul nostru a primit 20 de minute, pe finalul victoriei cu Dinamo Kiev, şi s-a descurcat excelent. Deşi a avut cu siguranţă mari emoţii, odată intrat pe gazon Radu a arătat multă maturitate, toate intervenţiile sale fiind sigure. Drăguşin ar putea primi minute şi în "Derby della Mole", cu Torino, în acest weekend, Pirlo fiind uimit de calităţile sale fizice. Într-adevăr, din acest punct de vedere fundaşul impresionează. Dacă rămâne la fel de serios ca până acum, tehnicianul italian îi prevede un viitor strălucit.
"Este foarte puternic din punct de vedere fizic. E foarte tânăr și trebuie să se îmbunătățească din punct de vedere tehnic, însă va avea suficient timp la dispoziție. Se antrenează în fiecare zi cu adevărați campioni", a spus Pirlo despre Drăgușin, înaintea duelului Juventus - Torino, potrivit Football Italia.
Fotbal
Moștenirea pe care Mircea Lucescu o lasă fotbalului românesc
15/12/2021 LA 12:57

Ronaldo și coechipierii l-au încurajat pe Drăgușin

Cristiano Ronaldo știe cât de important este pentru un tânăr să aibă încredere în el, mai ales când e pe cea mai importantă scenă a fotbalului mondial, UEFA Champions League. Portughezul l-a încurajat, dar așa au procedat și ceilalți jucători de la "Bătrâna Doamnă", conştienţi de tracul şi emoţiile avute de tânărul apărător român.
"Mi-a urat la cât mai multe convocări. Atât Ronaldo, cât și Morata și restul colegilor. Toți m-au încurajat", a spus Drăgușin, pentru as.ro, nu înainte de a dezvălui ce sfat i-a dat Pirlo înainte de a-l introduce pe teren contra lui Dinamo Kiev: "Mi-a zis să intru calm, relaxat, să fiu încrezător și să mă bucur de moment. Au fost niște emoții foarte puternice, dar în timpul meciului nu m-am mai gândit la ele neapărat".

Tuttosport: Juventus îi va prelungi contractul lui Drăgușin

Potrivit presei din Italia, modul în care Drăgușin se prezintă la antrenamente i-a impresionat pe oficialii lui Juventus, care se pregătesc să-i ofere un nou contract. Actuala înțelegere cu campioana Italiei expiră vara viitoare, iar impresarul său, Florin Manea, a declarat acum două zile că se află în negocieri avansate cu board-ul de la Torino.
"Cu Juventus negociem de un an de zile. Am primit numeroase oferte de îmbunătățire a salariului. Radu nu este orientat spre bani, deci nu e doar chestia de bani. El are un salariu de 3.500 de euro pe lună și ne-au sunat să îi facă 6.000, să îi facă 10.000", spunea ieri Florin Manea, pentru sport.ro.
Ieri, publicația italiană Tuttosport a aflat că Juvntus îi va prelungi contractul lui Drăgușin în luna ianuarie. Astfel, internaționalul român de tineret va deveni al 5-lea fundaș central din lotul lui Pirlo, alături de De Ligt, Demiral, Bonucci şi Chiellini.
Drăgușin ar urma să primească un salariu cuprins între 500.000 și 1.000.000 de euro, mai anunță jurnaliștii italieni.
"Dacă are valoare de echipă mare a lui Juve, atunci cred ca poate avea salariu și 1 milion de euro, cât are un jucător de primă echipă la ei, ăsta e cel mai mic salariu", a mai spus Florin Manea.
https://i.eurosport.com/2020/12/02/2947972.jpg
Fotbal
Rădoi, întrebat dacă anunțul plecării sale de la națională nu i-a zăpăcit pe jucători
10/11/2021 LA 12:57
Fotbal
Scholes distruge un star de la United: "La 35 de ani cineva va trebui să îl țină de mână pe teren"
03/11/2021 LA 08:47