articol de Romeo Ene
De asemenea, Lukaku a spus despre Ibrahimovic, cu care a avut un conflict la partida dintre Milan şi Inter, din Cupa Italiei: ’’Avem nevoie de jucători de acest nivel în Serie A”.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Lukaku, cuvinte de laudă pentru Ibrahimovic

Într-un interviu acordat pentru Corriere della Sera, belgianul a vorbit respectuos despre Zlatan, afirmând că suedezul ajută la ridicarea nivelului campionatului din Serie A.
Lukaku a spus despre Ibrahimovic: ’’Un mare jucător, a câștigat oriunde a jucat, a înscris peste 500 de goluri.Avem nevoie de jucători de acest nivel în Serie A. El vrea să câștige pentru el însuși, eu pentru Inter, [Cristiano] Ronaldo pentru Juve, acum a venit Mou [Jose Mourinho] la Roma: toate sunt aspecte pozitive pentru Italia. Nivelul este unul ridicat, dar sperăm că Inter va câștiga din nou campionatul.”
În ceea ce privește conflictul de pe teren cu Ibrahimovic, Lukaku a recunoscut că regretă acel incident, jocul fiind întrerupt câteva minute după ce atacantul lui Inter a reacționat furios la un fault și a protestat faţă de arbitru. ’’Eram conduşi cu 1-0, am ratat o ocazie foarte mare, eram cam supărat. Cuvintele lui [Ibra] m-au izbit. Nu sunt mulțumit că am reacționat așa. Sunt umil și calm, sunt un învingător și lupt până la moarte pentru colegii mei și pentru victorie.”
Înflăcăratul Derby della Madonnina, disputat cu multă tensiune în sferturile de finală ale Cupei Italiei, a fost oprit câteva minute după ce Lukaku a reacționat nervos la un fault comis de Alessio Romagnoli, iar Ibrahimovic a intervenit şi s-a certat cu fostul său coleg de la United.
În timp ce echipele au mers la vestiare la pauză, Lukaku a fost auzit acuzându-l pe Ibrahimovic că a insultat-o pe mama sa.
Ibrahimovic a deschis scorul, dar a fost eliminat în minutul 58 după ce a primit al doilea cartonaş galben. Lukaku a egalat din penalty înainte ca Christian Eriksen să aducă golul victoriei în minutul 97 dintr-o lovitură liberă.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51