Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lukaku a ”îngropat securea războiului” cu Ibrahimovic: ”Un mare jucător!”

Eurosport
DeEurosport

Publicat 07/05/2021 la 14:35 GMT+3

Romelu Lukaku pare că a dat uitării conflictul pe care l-a avut cu Ibrahimovic. Belgianul a reuşit recent să câştige titlul cu Inter, după o pauză de 11 ani pentru italieni. El este de părere că valoarea campionatului din Italia îl face să-şi îmbunătăţească jocul.

Romelu Lukaku in Inter-Hellas Verona, Serie A 2020/21

Credit imagine: Getty Images

articol de Romeo Ene
De asemenea, Lukaku a spus despre Ibrahimovic, cu care a avut un conflict la partida dintre Milan şi Inter, din Cupa Italiei: ’’Avem nevoie de jucători de acest nivel în Serie A”.

Lukaku, cuvinte de laudă pentru Ibrahimovic

Într-un interviu acordat pentru Corriere della Sera, belgianul a vorbit respectuos despre Zlatan, afirmând că suedezul ajută la ridicarea nivelului campionatului din Serie A.
Lukaku a spus despre Ibrahimovic: ’’Un mare jucător, a câștigat oriunde a jucat, a înscris peste 500 de goluri.Avem nevoie de jucători de acest nivel în Serie A. El vrea să câștige pentru el însuși, eu pentru Inter, [Cristiano] Ronaldo pentru Juve, acum a venit Mou [Jose Mourinho] la Roma: toate sunt aspecte pozitive pentru Italia. Nivelul este unul ridicat, dar sperăm că Inter va câștiga din nou campionatul.”
În ceea ce privește conflictul de pe teren cu Ibrahimovic, Lukaku a recunoscut că regretă acel incident, jocul fiind întrerupt câteva minute după ce atacantul lui Inter a reacționat furios la un fault și a protestat faţă de arbitru. ’’Eram conduşi cu 1-0, am ratat o ocazie foarte mare, eram cam supărat. Cuvintele lui [Ibra] m-au izbit. Nu sunt mulțumit că am reacționat așa. Sunt umil și calm, sunt un învingător și lupt până la moarte pentru colegii mei și pentru victorie.”
Înflăcăratul Derby della Madonnina, disputat cu multă tensiune în sferturile de finală ale Cupei Italiei, a fost oprit câteva minute după ce Lukaku a reacționat nervos la un fault comis de Alessio Romagnoli, iar Ibrahimovic a intervenit şi s-a certat cu fostul său coleg de la United.
În timp ce echipele au mers la vestiare la pauză, Lukaku a fost auzit acuzându-l pe Ibrahimovic că a insultat-o pe mama sa.
Ibrahimovic a deschis scorul, dar a fost eliminat în minutul 58 după ce a primit al doilea cartonaş galben. Lukaku a egalat din penalty înainte ca Christian Eriksen să aducă golul victoriei în minutul 97 dintr-o lovitură liberă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo