Articol scris de Romeo Ene
Inter este foarte aproape să câștige primul titlu după o pauză de 11 ani, iar Romelu Lukaku, golgheterul italienilor cu 21 de goluri în campionat, a vorbit despre parcursul echipei sale, care are 11 meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care 10 succese.

Lukaku: "Ne este foame de rezultate!"

Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Cu câteva zile înainte de partida din deplasare cu Napoli, care se anunţă a fi extrem de importantă pentru trupa lui Conte, Romelu Lukaku mărturiseşte într-un interviu pe Instagram, pentru 433:
"Ne este foame de rezultate, dar mai sunt multe jocuri până la final. Conte îmi cere mereu să fiu primul fundaş atunci când pierdem mingea. De foarte mulţi ani lumea aşteaptă ca Inter să revină în vârf, sperăm să câştigăm Scudetto."
15 puncte, atât o mai desparte pe Inter de câştigarea Scudetto după o pauză de 11 ani. Inter nu se poate considera campioană încă, iar duminică trupa lui Antonio Conte va avea un meci foarte important, pe terenul lui Napoli, în cursa pentru Scudetto. Lukaku a vorbit despre posibilitatea de a cuceri primul trofeu important din cariera sa, însă acesta rămâne cu ‘’picioarele pe pământ’’ şi se gândeşte doar la partida cu Napoli de duminică.
"Anul trecut am avut urcuşi şi coborâşuri, mai sunt multe meciuri până la final, însă muncim din greu, iar în acest sezon ne-am descurcat foarte bine şi mă simt bine la Inter.
Serie A este un campionat complicat, mereu eşti pus la încercare din punct de vedere tactic de anumite situaţii, fiecare meci reprezintă un test diferit. Apărarea alături de Handanovic fac o treabă minunată şi suntem conştienţi şi noi că, odată ce apărarea funcţionează, vom înscrie până la urmă. Ce sfaturi ne oferă Conte? El spune întotdeauna că atacantul este primul fundaş, din acest motiv eu, Lautaro, Sanchez şi Pinamonti încercăm mereu să blocăm acţiunile adversarilor.
Suntem 4 atacanţi care facem şi acest lucru, iar toată echipa are de câştigat. Noul logo face parte din procesul de modernizare al clubului, în ultimii ani toată lumea a aşteptat să o revadă pe Inter în vârful ierarhiei."
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51