Articol scris de Romeo Ene
În ultimul meci, Lukaku a înscris golul 3 care a consemnat victoria lui Inter în derby-ul cu Milan, scor 3-0. La ora actuală, starul belgian nici nu vrea să audă de ofertele celor mai bogate echipe din lume.

INTERES DIN PARTEA ECHIPELOR BOGATE PENTRU LUKAKU

Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Evoluţiile lui Lukaku au atras repede atenţia marilor cluburi din Europa, care şi-au manifestat interesul pentru a-l aconta. Succesul împotriva lui Milan a adus-o pe Inter în postura de lider în Serie A, având un avans de 4 puncte faţă de adversara din meciul de duminică.
Fostul atacant al lui United trece prin cea mai bună formă a carierei şi a contribuit la 4 din ultimele 6 goluri ale echipei lui Conte. Astfel, Lukaku le-a răspuns contestatarilor care spuneau faptul că el înscrie doar în meciurile cu echipele considerate mai slab cotate, iar în meciurile împotriva echipelor mai bune nu se remarcă cu nimic.
Lukaku a avut şi un mesaj cu subînțeles pentru Ibrahimovic, jucător cu care a avut un conflict la penultimul meci dintre Milan şi Inter, din sferturile Cupei Italiei.

LUKAKU A RĂSPUNS CLAR ȘI RĂSPICAT: "ACUM SUNT ACASĂ!"

Performanţele belgianului nu au fost trecute cu vederea, iar echipe precum Real Madrid, PSG sau Manchester City s-au interesat deja de serviciile lui Lukaku. În presa internațională se speculează faptul că atacantul ar putea părăsi Inter la finalul sezonului, în cazul în care va primi o ofertă avantajoasă pentru el şi pentru club.
Pep Guardiola caută un înlocuitor pe măsură pentru Aguero, al cărui contract expiră în vară, iar Lukaku ar fi soluţia potrivită pentru City, având în vedere faptul că este familiarizat cu fotbalul din Premier League.
Totuşi, Inter nu se gândeşte să se despartă de belgian datorită evoluţiilor sale, importanţei în vestiar, precum şi investiţiei făcute în 2019, atunci când l-a adus de la United în schimbul sumei de 74 de milioane de euro.
Chestionat de un fan al lui United, pe Twitter, în legătură cu momentul în care va reveni acasă (Manchester United), atacantul a răspuns într-un mod sec şi clar: "Acum sunt acasă".
Belgianul va rămâne pe Giuseppe Meazza cel puțin până la finalul sezonului, când speră să aducă primul titlu al lui Inter, după 11 ani.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51