Cazul lui Dybala a fost extrem de mediatizat, vârful lui Juve ieșind de trei ori pozitiv înainte de a se vindeca complet. Argentinianul le-a atras atenția medicilor prin faptul că organismul său nu a reușit să se vindece complet pentru o perioadă atât de lungă, însă un alt fotbalist din Serie A a trecut printr-o situație similară.
Mai mult, chiar: Caceres a fost depistat pozitiv la COVID-19 în a doua săptămână a lunii martie și abia pe 7 mai a fost declarat vindecat. Interesant e că uruguayanul nu și-a dat seama că virusul nu a dispărut din organismul său decât la începutul lui mai. După perioada de carantină, el nu s-a mai testat. Cum nu a mai avut vreun simptom, a tras concluzia că e vindecat, dar la începutul lui mai, analizele au arătat că virusul e încă prezent.
"Am avut primele simptome în săptămâna 8-15 martie. În zilele următoare, am simțit virusul în plămâni. Mi-au spus că trebuie să fiu pus în carantă timp de 20 de zile pentru, dar se pare că virusul s-a îndrăgostit de mine. Fără să știu, am avut coronavirus timp de 60 de zile în corpul meu. Acum am fost testat în sfârșit negativ și mă simt ca un om nou", a spus Caceres, citat de As.
Serie A
Lazio - Juventus 0-2. Bonucci, primul fundaş cu dublă din penalty din ultimii 14 ani
20/11/2021 LA 19:36
Caceres a câștigat 6 titluri cu Juventus și a reușit tripla istorică în tricoul Barcelonei (titlu, Cupă, Liga Campionilor) în stagiunea 2008-2009.
La nivel de națională, fundașul a câștigat Copa America, cu reprezentativa Uruguayului, în 2011.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Parma lui Man și Mihăilă, distrusă la Lecce! Maresca e ca și demis. Un nume uriaș, favorit să vină
07/11/2021 LA 15:07
Serie A
Fatih Terim a confirmat interesul lui Galatasaray pentru Man. Ce sumă pun la bătaie turcii
05/11/2021 LA 05:28