Fotbal
Serie A

Mai rău decât Dybala: un fost jucător de la Juve și Barcelona a avut COVID-19 timp de 60 de zile

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Caceres, într-o dispută cu Atalanta, în 2017

Credit imagine: Eurosport

DeCristian Mihala
18/05/2020 la 15:13

Martin Caceres a dezvăluit că a avut coronavirus timp de 60 de zile. Fundașul Fiorentinei s-a simțit bine după perioada de carantină și a crezut că a scăpat, dar virusul îi rămăsese în organism.

Cazul lui Dybala a fost extrem de mediatizat, vârful lui Juve ieșind de trei ori pozitiv înainte de a se vindeca complet. Argentinianul le-a atras atenția medicilor prin faptul că organismul său nu a reușit să se vindece complet pentru o perioadă atât de lungă, însă un alt fotbalist din Serie A a trecut printr-o situație similară.

Mai mult, chiar: Caceres a fost depistat pozitiv la COVID-19 în a doua săptămână a lunii martie și abia pe 7 mai a fost declarat vindecat. Interesant e că uruguayanul nu și-a dat seama că virusul nu a dispărut din organismul său decât la începutul lui mai. După perioada de carantină, el nu s-a mai testat. Cum nu a mai avut vreun simptom, a tras concluzia că e vindecat, dar la începutul lui mai, analizele au arătat că virusul e încă prezent.

Serie A

Schimbul anului între Juventus și Manchester United. Pirlo vrea să lucreze cu un fost coechipier

IERI LA 13:24

"Am avut primele simptome în săptămâna 8-15 martie. În zilele următoare, am simțit virusul în plămâni. Mi-au spus că trebuie să fiu pus în carantă timp de 20 de zile pentru, dar se pare că virusul s-a îndrăgostit de mine. Fără să știu, am avut coronavirus timp de 60 de zile în corpul meu. Acum am fost testat în sfârșit negativ și mă simt ca un om nou", a spus Caceres, citat de As.

Caceres a câștigat 6 titluri cu Juventus și a reușit tripla istorică în tricoul Barcelonei (titlu, Cupă, Liga Campionilor) în stagiunea 2008-2009.

La nivel de națională, fundașul a câștigat Copa America, cu reprezentativa Uruguayului, în 2011.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A

Juventus vrea să scape de Ronaldo din cauza salariului. Starul portughez a fost oferit Barcelonei

13/08/2020 LA 07:58
Serie A

Sandro Tonali, între Juventus și Inter. Numirea lui Pirlo la Juve poate juca un rol important

12/08/2020 LA 14:14
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie A
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol