Fotbal
Serie A

Maldini, pe picior de plecare de la Milan. Gazzetta dello Sport: "Foarte probabil va fi un 'adio!"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Maldini

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
11/05/2020 la 09:07

Posibila sosire a lui Ralf Rangnick în postura de antrenor dar și director sportiv l-ar putea determina pe legendarul Paolo Maldini să părăsească AC Milan, conform Gazzetta dello Sport.

Paolo Maldini a fost clar de la început privind ceea ce își dorește de la Milan. Să se implice la nivel managerial, să aibă control și autoritate la club. Într-un cuvânt: putere. Maldini a dorit să se implice pentru a duce Milan în direcția pe care el o consideră potrivită, nu a vrut niciodată să fie prezent al club doar cu imaginea.

Milan i-a îndeplinit aceste dorințe. Mai întâi a fost numit director de strategii iar apoi director sportiv. A avut putere. Totuși, odată cu posibila venire a lui Ralf Rannick, cel care este director sportiv pentru toată gruparea Red Bull (RB Leipzig, New York Red Bulls și RB Salzburg) și un personaj care va dori cu siguranță să aibă influență la club, Maldini își va vedea influența cum scade.

Serie A

Jucătorul de care Ronaldinho s-a rugat să nu îl mai faulteze. "A venit la mine şi mi-a zis aşa"

IERI LA 16:48

”Pentru mine contează să am o influență, nu este vorba de dorința de a avea putere, dar în anumite situații trebuie să preiei controlul. La Leipzig am angajat doi fizioterapeuți și doi medici în cinci ore. Oriunde voi merge, ar trebui să pot face acest lucruri”, a afirmat recent Rangnick.

Astfel, Rangnick ar fi antrenor la Milan dar nu doar atât. El ar urma să aibă influență în tot ce ține de partea sportivă a clubului. Astfel, nu mai rămâne loc pentru Paolo, informează Gazzetta dello Sport. Astfel, Rangnick și Maldini pot fi descriși într-un singur mod: incompatibili. Iar Milan nu are nevoie de astfel de tensiuni la club dacă dorește să revină în elita Europei.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A

Vestea așteptată de toți fanii! Care este starea lui Zlatan, după accidentarea gravă de ieri

IERI LA 11:48
Serie A

"Am vrut să mor!". Ce simte un fotbalist de top, după ce ratează transferul carierei

IERI LA 18:39
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie A
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Prima reacție a lui Gerrard după transferul definitiv al lui Ianis Hagi

PESTE 22 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe