Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Maldini, pe picior de plecare de la Milan. Gazzetta dello Sport: "Foarte probabil va fi un 'adio!"

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/05/2020 la 11:23 GMT+3

Posibila sosire a lui Ralf Rangnick în postura de antrenor dar și director sportiv l-ar putea determina pe legendarul Paolo Maldini să părăsească AC Milan, conform Gazzetta dello Sport.

Maldini

Credit imagine: Getty Images

Paolo Maldini a fost clar de la început privind ceea ce își dorește de la Milan. Să se implice la nivel managerial, să aibă control și autoritate la club. Într-un cuvânt: putere. Maldini a dorit să se implice pentru a duce Milan în direcția pe care el o consideră potrivită, nu a vrut niciodată să fie prezent al club doar cu imaginea.
Milan i-a îndeplinit aceste dorințe. Mai întâi a fost numit director de strategii iar apoi director sportiv. A avut putere. Totuși, odată cu posibila venire a lui Ralf Rannick, cel care este director sportiv pentru toată gruparea Red Bull (RB Leipzig, New York Red Bulls și RB Salzburg) și un personaj care va dori cu siguranță să aibă influență la club, Maldini își va vedea influența cum scade.
”Pentru mine contează să am o influență, nu este vorba de dorința de a avea putere, dar în anumite situații trebuie să preiei controlul. La Leipzig am angajat doi fizioterapeuți și doi medici în cinci ore. Oriunde voi merge, ar trebui să pot face acest lucruri”, a afirmat recent Rangnick.
Astfel, Rangnick ar fi antrenor la Milan dar nu doar atât. El ar urma să aibă influență în tot ce ține de partea sportivă a clubului. Astfel, nu mai rămâne loc pentru Paolo, informează Gazzetta dello Sport. Astfel, Rangnick și Maldini pot fi descriși într-un singur mod: incompatibili. Iar Milan nu are nevoie de astfel de tensiuni la club dacă dorește să revină în elita Europei.
Player's Cut - luni, 11 mai
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo