După ce în urmă cu aproape 30 de ani Mircea Lucescu crea în Serie A "Brescia romena", un club din prima ligă italiană are în plan să transfere trei români.
Cagliari a avut un sezon modest, terminând pe locul 14 în Serie A, dar Di Francesco are promisiunea oficialilor că în această perioadă de mercato se va investi masiv, astfel încât sarzii să lupte cu șanse pentru un loc de Europa League.
Radja Nainggolan a fost convins să semneze prelungirea contractului, Giovanni Simeone a fost și el determinat să rămână cel puțin încă un an, deși interesul pentru el e mare după cele 12 goluri înscrise în Serie A sezonul trecut, dar e nevoie de întăriri pentru ca echipa să se transforme într-una cu pretenții.
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
15/05/2022 LA 17:55

Cagliari îi urmărește pe Marin, Cicâldău și Man de mai multe luni

Și, potrivit centotrentuno.com, șefii lui Cagliari și-au oprit privirea asupra pieței românești. Răzvan Marin a evoluat foarte puțin pentru Ajax și reprezintă prioritatea "0" pentru Cagliari, care ia în calcul inclusiv posibilitatea unui împrumut, dacă "lăncierii" au pretenții financiare prea mari. Mutarea nu are în teorie foarte mari șanse de reușită, dacă ne gândim că olandezii vor să își recupereze suma plătită lui Standard, cum tot banii ar putea fi o piedică în calea transferului lui Man. Asta pentru că FCSB, echipă cu performanțe 0 în ultimii ani, visează să obțină sume aberante de pe urma unor jucători care nu au demonstrat mare lucru.
Cele mai mari șanse pentru un transfer le are Alex Cicăldău, Craiova fiind dispusă să renunțe la fotbalistul care a reușit 16 goluri și 8 assisturi în stagiunea recent încheiată. Deja s-a vorbit despre faptul că oltenii ar negocia cu Sampdoria un eventual transfer, cum pe tapet a existat și varianta Sassuolo. Cagliari vrea, însă, să îl deturneze pe mijlocaș și pare că are toate atu-urile financiare să facă acest lucru.
"În ultimele luni, clubul lui Tommaso Giulini și-a concentrat energiile pe "frontul românesc" și, mai exact, pe 3 jucători: Marin, Cicâldău și Man . Trei fotbaliști extrem de talentați, ale căror destine s-ar putea întâlni în curând pe drumurile care duc prin Sardinia", notează italienii.
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04
Serie A
George Pușcaș a făcut un meci mare pentru Pisa. Românul a realizat o "dublă"
16/04/2022 LA 12:27