Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man, dribling fantastic în fața lui Ibrahimovic. Ce au scris italienii după meci

Cristian Mihală

Actualizat 11/04/2021 la 12:40 GMT+3

Prestația lui Dennis Man din Parma - AC Milan 1-3 a fost analizată de presa din Otalia. Gazzetta dello Sport a fost cea mai generoasă cu internaționalul român.

Man și Ibrahimovic, în Parma - Milan 1-3

Credit imagine: Eurosport

Parma a pierdut un nou meci, pe teren propriu, Dennis Man fiind integralist. Celălalt român din lotul lui D'Aversa, Mihăilă, nu a evoluat deloc, fiind accidentat. Fostul jucător de la FCSB a făcut o partidă în nota echipei, dar s-a remarcat la o fază, în care l-a driblat superb pe Ibrahimovic, trecându-i mingea printre picioare. "Băiatul ăsta știe ce a făcut?", au scris cu umor cei de la ESPN după faza respectivă.
Man a dispărut în unele momente din joc și a arătat imaturitate, însă calitățile lui i-au convins pe jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.
"Necopt, deși se vede că are o tehnică excelentă și o rezistență fizică bună. Cu toate acestea, îi lipsește experiența și nu are cunoștințele pentru a face față unor astfel de provocări", au scris jurnaliștii sursei citate.

Note între 5,5 și 6 pentru Man, după Parma - Milan 1-3

În schimb, Tuttomercatoweb nu a fost la fel de generos cu Man, de la care așteptau probabil mai mult, mai ales că Gervinho a prins o seară horror.
"A avut primul şut pe poartă al meciului, dar a fost doar o pasă la Donnarumma. În unele ocazii, Man a încercat să producă pericol în defensiva Milanului, însă fără succes", au scris cei de la Tuttomercatoweb.
Man a fost notat cu note între 5,5 (Tuttomercatoweb) și 6 (Parmalive).
Parma e într-o situație fără ieșire, având doar șanse teoretice să se mai salveze. Trupa emiliană e penultima, cu doar 20 de puncte după 30 de partide jucate. Man și Mihăilă sunt la 4 puncte de salvare, însă Torino, care ocupă mult râvnitul loc 17, are și două partide mai puțin disputate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo