Parma a pierdut un nou meci, pe teren propriu, Dennis Man fiind integralist. Celălalt român din lotul lui D'Aversa, Mihăilă, nu a evoluat deloc, fiind accidentat. Fostul jucător de la FCSB a făcut o partidă în nota echipei, dar s-a remarcat la o fază, în care l-a driblat superb pe Ibrahimovic, trecându-i mingea printre picioare. "Băiatul ăsta știe ce a făcut?", au scris cu umor cei de la ESPN după faza respectivă.
Man a dispărut în unele momente din joc și a arătat imaturitate, însă calitățile lui i-au convins pe jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.
"Necopt, deși se vede că are o tehnică excelentă și o rezistență fizică bună. Cu toate acestea, îi lipsește experiența și nu are cunoștințele pentru a face față unor astfel de provocări", au scris jurnaliștii sursei citate.
Premier League
Ibrahimovic și Ronaldo și-au "dat mâna". Cum a ajuns Manchester United "un club mic"
15/11/2022 LA 08:08

Note între 5,5 și 6 pentru Man, după Parma - Milan 1-3

În schimb, Tuttomercatoweb nu a fost la fel de generos cu Man, de la care așteptau probabil mai mult, mai ales că Gervinho a prins o seară horror.
"A avut primul şut pe poartă al meciului, dar a fost doar o pasă la Donnarumma. În unele ocazii, Man a încercat să producă pericol în defensiva Milanului, însă fără succes", au scris cei de la Tuttomercatoweb.
Man a fost notat cu note între 5,5 (Tuttomercatoweb) și 6 (Parmalive).
Parma e într-o situație fără ieșire, având doar șanse teoretice să se mai salveze. Trupa emiliană e penultima, cu doar 20 de puncte după 30 de partide jucate. Man și Mihăilă sunt la 4 puncte de salvare, însă Torino, care ocupă mult râvnitul loc 17, are și două partide mai puțin disputate.
Fotbal
Ibrahimovic îl laudă pe Haaland, dar îl sfătuiește să aibă grijă în relația cu Pep Guardiola
04/11/2022 LA 11:06
Fotbal
Ibrahimovic l-a criticat pe Mbappe pentru atitudinea arătată după ce a semnat prelungirea cu PSG
03/11/2022 LA 09:03