Suma plătită de Parma pentru Man l-a transformat pe fostul atacant de la FCSB într-unul dintre cele mai scumpe transferuri realizate de clubul din Serie A. Italienii i-au făcut o primire de gală atât la aeroport, cât și în mediul online.
Pe contul oficial de Twitter al Parmei, Dennis Man a fost prezentat cu versurile celebrei piese "Salt 'N' Pepa - Whatta Man". Italienii au realizat un joc de cuvinte, folosind numele fotbalistului român:
"What a Man, what a Man, what a Man, what a mighty good Man" (trad - ce om, ce om, ce om, ce om puternic și bun), au scris italienii, pe contul de Twitter, alături de imaginile cu Dennis Man îmbrăcat în echipamentul Parmei.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Dennis Man a fost prezentat oficial la Parma

FCSB a ajuns la un acord cu italienii în urmă cu câteva zile, astfel că Man va fi coleg cu Valentin Mihăilă, jucătorul transferat de la Universitatea Craiova înaintea acestui sezon.
Man a semnat cu formația italiană un contract valabil până în vara anului 2025, urmând să câștige aproximativ 1 milion de euro/sezon.
"Parma Calcio este încântată să anunțe că Dennis Man a fost transferat definitiv de la FCSB. Jucătorul a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2025", se arată în comunicatul ofical emis de Parma.

Dennis Man, vândut de FCSB la Parma

Dennis Man a fost vândut de FCSB la Parma pentru 11 milioane de euro, însă dacă se vor îndeplini condițiile, clubul bucureștean ar mai putea primi încă 2 milioane.
Iată care sunt condițiile ca FCSB să primească încă două milioane de euro, conform informațiilor gsp.ro.
  • 500.000 de euro dacă Parma va merge în cupele europene în următoarele patru sezoane
  • 500.000 de euro dacă Dennis Man va marca 15 goluri până în 2023
  • 500.000 de euro dacă Man va înscrie 25 de goluri până în 2025
  • 500.000 de euro dacă Parma va încheia măcar o stagiune în primele opt clasate din Serie A

Ce a scris Gazzetta dello Sport despre Dennis Man, după transferul la Parma

"Acest tranfer îi aduce Parmei un talent de calitate absolută, alături de care va încerca să își atingă scopul salvării de la retrogadare", a notat celebra publicație Gazzetta dello Sport.
Într-o perioadă în care cei mai mulți dintre jucători au avut mari probleme să evolueze la nivelul obișnuit, Dennis Man și-a găsit forma carierei:
"2020 a fost groaznic pentru toată lumea, cu excepția acestui jucător de bandă dreaptă, care este rapid ca o așchie și cu un șut devastator", au mai scris jurnaliștii italieni.
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980923.jpg
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51