Parma s-a impus în sfârșit, după 18 partide fără victorie, contra Romei, scor 2-0. Artizanii succesului au fost Mihăilă și Man, primul deschizând scorul din pasa fostului jucător de la FCSB. Conexiunea dintre ei a fost perfectă, la primul meci în care au fost ambii titulari pentru formația lui D'Aversa, astfel că e limpede că echipa are viitor. Chiar dacă nu va reuși să se salveze de la retrogradare - misiunea e aproape imposibilă - Parma are în cei doi internaționali români pilonii în jurul căreia se va construi noua echipă.
Oliver Krause, unul dintre fiii patronului Parmei (acesta e și analist video pentru echipa lui D'Aversa) a ținut să își exprime prețuirea pentru Man și Mihăilă, după succesul de duminică, prin intermediul contului de Twitter.
"Cum se zice în română #ForzaParma?", a scris Oliver Krause pe Twitter.
Serie B
Olimpiu Moruțan, un nou gol în Italia! Cum au evoluat românii din Serie B în meciurile de azi
12/11/2022 LA 15:07
Parma este, după 27 de etape, pe penultimul loc în Serie A, cu doar 19 puncte. Cagliari, prima formație de peste linie, are 22, dar Torino, care se află pe locul 18 (20 de puncte), are două partide mai puțin disputate. Specialiștii văd formația "granata" mult mai puternică decât contracandidatele la retrogradare, astfel că ar fi o mare surpriză ca "Il Toro" să retrogradeze.

Kyle Krause s-a întors la Parma

Kyle Krause CEO-ul companiei Kum&Go, i-a cedat acțiunile de la clubul Parma (90%) fiului său mai mare, Tanner (33 de ani). Acesta din urmă e lipsit de experiență, iar rezultatele au fost catastrofale. Ca atare, Kyle a revenit în Italia și se ocupă în prezent de tot ce depinde de el ca formația să își poată atinge obiectivul, salvarea de la retrogradare.
Kyle conduce o companie care are venituri anuale de peste 2,5 miliarde de dolari. Are 400 de sedii doar în Statele Unite, însă în acest moment prioritatea sa este Parma.
Chiar dacă echipa va retrograda, Krause nu ia în calcul să cedeze acțiunile, având un proiect pe termen mediu și lung prin care să o aducă pe Parma în prim planul fotbalului italian.
O altă veste bună pentru fanii Parmei e că stadionul Ennio Tardini va fi refăcut complet. Kyle Krause s-a întâlnit cu primarul și viceprimarul Bosi pentru a confirmat proiectul și în cazul retrogradării în Serie B.
"Proiectul cu stadionul va merge mai departe, indiferent de ce se întâmplă pe gazon. Avem un plan pe termen lung și am fost bucuros să vorbesc cu primarul și să văd că există deschidere din partea lui. Arena are nevoie de renovări semnificative și este extrem de importantă. Nu doar pentru echipă, ci pentru întreaga comunitate", a anunțat Krause.
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30