Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost introduși pe teren de Roberto D'Aversa în repriza secundă a meciului cu Bologna. Fostul atacant al FCSB-ului, adus în această iarnă la Parma, a intrat încă din minutul 46, în locul lui Bani.
În schimb, Mihăilă a fost aruncat în luptă abia în minutul 70, când l-a înlocuit pe Kurtic.
La pauză, tabela indica scorul de 2-0 în favoarea Bolognei, după "dubla" lui Barrow. Din păcate pentru Parma, cei doi jucători români nu au reușit să spele din rușine, iar trupa lui D'Aversa a pierdut cu 3-0.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Man și Mihăilă n-au fost iertați de Gazzetta dello Sport, după Parma - Bologna 0-3

Doar Mihăilă s-a remarcat în partida din Serie A, când a trimis mult peste poartă dintr-o poziție promițătoare. De cealaltă parte, Man a fost timid în exprimare, iar acest lucru l-au observat inclusiv jurnaliștii Gazzetta dello Sport.
Celebra publicație italiană a analizat prestațiile lui Man și Mihăilă, iar în final le-a acordat nota 5.
"După intrarea la pauză a lui Man în locul lui Bani, Parma a revenit la sistemul 4-3-3, dar nu s-a trezit. Nici măcar când au apărut celelalte două 'bijuterii' transferate în perioada de mercato, Zirkzee si Mihăilă.
Bologna s-a scuturat de ei ca și când ar fi fost doar niște țânțari mici și enervanți, mușcând rapid pe contraatac. Când Mihăilă ratează singur cu portarul, în minutul 88, e de înțeles că 'linia verde' a Parmei va fi calea de urmat în viitor, însă în prezent este nevoie de altceva", a notat gazzetta.it.
"Câteva fente și două pase, dar aceste lucruri nu îl scot în evidență", l-au caracterizat italienii pe Dennis Man.
"A avut ocazia să facă 1-2 pe tabelă, dar a șutat peste poartă. Vinovat", au scris jurnaliștii Gazzetta dello Sport și despre Mihăilă.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51