Parma a fost una dintre cele mai active echipe din Serie A pe piața transferurilor în această iarnă. Pe lângă transferul lui Dennis Man, emilianii l-au luat și pe promițătorul Joshua Zirkzee de la Bayern Munchen, iar astăzi vor da o nouă lovitură. Graziano Pelle, fost atacant la Feyenoord și Southampton, a ajuns deja în Italia și va semna un contract pe 6 luni cu Parma, conform ultimelor informații din presa din "Cizmă".
În ultimele 4 sezoane, Pelle a jucat în China, la Shadong Luneng, acolo unde a ajuns după 2 ani petrecuți în Premier League, la Southampton. Graziano Pelle a ajuns la 35 de ani, dar Parma consideră că se poate folosi de experiența acestuia, măcar până la finalul acestui sezon.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
https://i.eurosport.com/2015/11/13/1731610.jpg

Graziano Pelle va semna cu Parma până în vară

Vârful de formă al carierei atacantului a fost atins pe vremea când juca la Feyenoord, evoluțiile sale de la echipa olandeză aducându-i și 20 de secții la naționala Italiei între 2014 și 2016. Pelle a marcat de 9 ori pentru "Squadra Azzura", 2 dintre reușite venind la EURO 2016.
Ajungerea lui Pelle la Parma nu îngreunează misiunea românilor Man și Mihăilă de a se impune ca titulari. Ambii joacă cu prepodenderență în bandă, în timp ce Pelle este un atacant de careu, un număr 9 clasic.
Parma este pe locul 19 în Serie A, dar lupta în zona de jos a clasamentului este foarte strânsă, astfel că echipa lui D'Aversa are șanse de a se menține în prima ligă. Pentru asta are însă nevoie de câteva rezultate pozitive, iar fanii vor să vadă un plus după banii investiți în mercato-ul din iarnă.
Serie B
Turcii anunţă prima ofertă oficială pentru Dennis Man. Incredibil cât consideră că valorează
31/12/2021 LA 04:48
Serie B
Man are viitorul incert! Parma vrea să-l vândă, dar nu în orice condiții! Prima ofertă, refuzată
28/12/2021 LA 07:27