Balotelli, aflat pe picior de plecare de la Brescia, s-a aflat în mijlocul unui incident inedit în această dimineață. Internaționalul de 29 de ani a fost surprins de jurnaliștii italieni în timp ce se îndrepta către poarta bazei de antrenamente. Spre mirarea lui Balotelli, un paznic a intervenit și i-a cerut documentele medicale emise de club.
Potrivit One Football, certificatul lui Balotelli era valabil începând cu data de 10 iunie deoarece jucătorul a acuzat o problemă digestivă în urmă cu câteva zile. În cele din urmă, se pare că Balotelli și-a revenit repede și a dorit să participe la ultimul antrenament. Cum Balotelli anunțase că nu este apt pentru sesiunea de astăzi, oficialii Bresciei nu l-au trecut în program, motiv pentru care acesta n-a fost lăsat să intre în bază.
Orașul Brescia este localizat în Lombardia, regiune care a reprezentat focarul de infecții cu Covid-19 din Italia. Din acest motiv, oficialii clubului au alcătuit un program de antrenament strict, împărțind lotul în mai multe grupuri, pentru a respecta restricțiile impuse de autoritățile locale.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
26/01/2022 LA 06:40

Balotelli are șanse mici să continue la Brescia

Mario Balotelli se află într-o situație complicată la Brescia. Patronul Massimo Cellino a declarat recent că aducerea fostului atacant de la Liverpool și Manchester City a reprezentat o greșeală. Deși contractul lui Balotelli expiră abia în 2022, acesta a fost de acord cu o clauză specială când a fost transferat la începutul sezonului: dacă Brescia va retrograda, atunci înțelegerea va fi automat încheiată.
Președintele Bresciei consideră că interesul atacantului pentru Brescia s-a diminuat vizibil în ultima vreme:
Balotelli nu mai este la fel de concentrat ca înainte. Din acest motiv, sunt sigur că va pleca de la Brescia. Nu se comportă diferit față de cum s-a comportat de-a lungul carierei, poate că e doar puțin mai dezorganizat. Contractul său va fi anulat automat în cazul în care clubul retrogradează. Ținând cont de situația noastră actuală, Balotelli are șanse foarte mari să devină liber de contract în sezonul următor. Chiar am crezut că ne va ajuta pe teren, dar ne-a dezamăgit. | Massimo Cellino
Cu 12 etape rămase din sezonul curent din Serie A, Brescia se află pe ultimul loc, la 9 puncte depărtare de salvarea de la retrogradare.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29