Ultima demonstrație a conflictului dintre cele două părți a avut loc astăzi, când clubul italian a publicat pe site-ul oficial greutatea actuală a atacantului: 99.8 kg, cu 8 mai mult decât limita normală.
Nu este pentru prima oară când Balotelli depășește greutatea optimă în timpul carierei sale. Potrivit L'Equipe, același lucru s-a întâmplat și pe vremea când atacantul evolua la Nice, în Ligue 1. După vacanța de vară, internaționalul italian a revenit la antrenamente cântărind 103 kg, cu 15 kg mai mult decât ar fi trebuit. Drept pedeapsă, oficialii lui Nice l-au obligat pe Balotelli să plătească o amendă.
Balotelli se află într-o situație complicată la Brescia. Patronul Massimo Cellino a declarat în urmă cu ceva timp că aducerea fostului atacant din Premier League a reprezentat o greșeală. Deși contractul lui Balotelli expiră abia în 2022, acesta a fost de acord cu o clauză specială când a fost transferat la începutul sezonului: dacă Brescia va retrograda, atunci înțelegerea va fi automat încheiată.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29

Balotelli, ca și plecat de la Brescia

Balotelli n-a fost inclus în lot la niciunul dintre meciurile Bresciei de când a fost reluat sezonul și, cel mai probabil, va pleca de la formația din Serie A în această vară.
Conflictul dintre Balotelli și oficialii Bresciei a luat avânt în pauza cauzată de pandemie. Mino Raiola, impresarul atacantului, l-a enervat la culme pe Cellino după ce a anunțat că Balotelli n-a fost testat de Covid-19 de către club, deși a solicitat acest lucru. Replica clubului italian a venit imediat, susținând că afirmațiile agentului sunt false. Ambele părți au început apoi să amenințe că se vor apărea în instanță, lucru care face aproape imposibilă împăcarea.
Un alt moment în care relația ostilă dintre Balotelli și conducerea Bresciei a fost evidențiată în presa internațională a avut loc la începutul lunii iunie, când jucătorul n-a fost lăsat să intre în baza de pregătire deoarece certificatul său medical nu era valid.

Balotelli a înscris 5 goluri pentru Brescia

Adus liber de contract de la Marseille la Brescia vara trecută, Balotelli a bifat 19 apariții și a marcat 5 goluri pentru echipa aflată în prezent pe penultimul loc din Serie A. De-a lungul carierei, Balotelli a mai evoluat pentru echipe ca Liverpool, Manchester City, Inter și AC Milan, reușind să câștige 8 trofee, printre care 3 titluri în Serie A, unul în Premier League și o Ligă a Campionilor.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
17/05/2022 LA 10:06