Agenția de știri italiană ANSA a dezvăluit că medicii au făcut o scrisoare Guvernului de la Roma prin care cere ca toate adunările publice să fie anulate în următoarele 30 de zile.
Trebuie evitate toate adunările publice, aici incluzând și evenimentele sportive timp de cel pușin o lună. Nu ne permitem în mijlocul acestei epidemii mortale să lasăm atît de mulți oameni să stea la mai pușin de un metru distanță. Este o propunerea a comunității doctorilor italieni către premierul Giuseppe Conte
Liga
A dispărut complet numărul 10 din fotbalul modern? Un fost star de la Real Madrid explică fenomenul
ACUM 4 ORE
Acest nou avertisment vine după ce în ultimele 24 de ore 27 de oameni au murit, iar numărul deceselor în Italia după infestarea cu coronavirus a ajuns la 79.
Federația Italiană a anunțat că meciul din semifinalele Cupei Italiei dintre Juventus și Milan, care trebuia să se dispute în această seară, a fost reprogramat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
ACUM 11 ORE
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
ACUM 11 ORE