Agenția de știri italiană ANSA a dezvăluit că medicii au făcut o scrisoare Guvernului de la Roma prin care cere ca toate adunările publice să fie anulate în următoarele 30 de zile.
Trebuie evitate toate adunările publice, aici incluzând și evenimentele sportive timp de cel pușin o lună. Nu ne permitem în mijlocul acestei epidemii mortale să lasăm atît de mulți oameni să stea la mai pușin de un metru distanță. Este o propunerea a comunității doctorilor italieni către premierul Giuseppe Conte
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 12 ORE
Acest nou avertisment vine după ce în ultimele 24 de ore 27 de oameni au murit, iar numărul deceselor în Italia după infestarea cu coronavirus a ajuns la 79.
Federația Italiană a anunțat că meciul din semifinalele Cupei Italiei dintre Juventus și Milan, care trebuia să se dispute în această seară, a fost reprogramat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM 13 ORE
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM 15 ORE