Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Matthijs de Ligt ar putea părăsi Juventus. Unde vrea Mino Raiola să îl ducă pe olandez

Vlad Dumitrescu

Actualizat 05/04/2020 la 17:14 GMT+3

Mino Raiola, agentul fundașului olandez Matthijs de Ligt, dorește ca fotbalistul să părăsească Serie A în această vară pentru a merge la Real Madrid.

Matthijs de Ligt - Juventus Turin

Credit imagine: Getty Images

Raiola a fost cel care s-a ocupat de transferul olandezului de la Ajax la Juventus pentru 75 de milioane de euro în vara lui 2019. Totuși, De Ligt nu a avut un prim sezon prea bun la Juventus iar în presă au început să apară informații conform cărora el își dorește plecarea de la echipa din Torino.
Conform Mundo Deportivo, Mino Raiola vrea să negocieze un transfer al fundașului de 20 de ani la Real Madrid. De Ligt i-ar fi cerut lui Raiola să analizeze piața și să îi caute o nouă echipe iar olandezul consideră că s-ar adapta mai bine în Spania.
Contractul său cu Juventus expiră însă în 2024 și pare puțin probabil ca echipa lui Maurizio Sarri să cedeze atât de ușor un fundaș în care a investit 75 de milioane de euro. Cel mai probabil, italienii vor cere cel puțin 90 de milioane de euro pentru olandez.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo