4 mai este data de la care echipele au voie să-și cheme jucătorii la antrenamentre conform protocolului, dar medicii spun că este prea devreme și nu este încă sigur să se renunțe la carantină.
Doar medicii de la Juventus, Lazio și Genoa nu au semnat scrisoarea comună de 20 de pagini.
Sunt incă probleme grave din punct de vedere medical și nu este justificată graba în realuarea pregătirilor. Așa nu ar trebui să revenim la normal cu antrenamentele. Am fost între țările cele mai afectate de această pandemie de coronavirus, dar se pare că nu am învățat mare lucru, dacă vom relua antrenamentele pe 4 mai - scrisoare medici din Serie A
Fotbal
România U20 a pierdut cu Germania și le-a lăsat un gust amar arădenilor! Ce au "uitat" jucătorii
IERI LA 13:06
"Ce se va întâmmpla dacă un singur jucător contaminat va intra în contact cu toată echipa?" Aceasta este întrebarea pusă de medici, care sugerează o perioadă de carantină pentru toți jucătorii și apoi revenirea la antrenamente.
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15
Serie A
Tătărușanu primește o șansă uriașă! Românul va deveni titular după accidentarea lui Maignan
24/09/2022 LA 11:33