Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Mario Mandzukic după ce s-a transferat de la Juventus

Cristian Mihală

Publicat 26/12/2019 la 10:13 GMT+2

Mario Mandzukic (33 de ani), atacantul care a semnat cu formația din Qatar Al Duhail, le-a transmis un mesaj de mulțumire celor de la Juventus, club la care a fost legitimat în ultimele patru sezoane și jumătate.

Mario Mandzukic

Credit imagine: Getty Images

"Ar fi imposibil să restrâng această perioadă de patru ani și jumătate într-un simplu <la revedere>, dar sper că ați văzut pasiunea mea arătată pentru acest club în fiecare joc avut la Juventus. Le mulțumesc mult domnilor Allegri și Marotta pentru că m-au dorit la Torino. A fost un privilegiu să joc la Juventus, iar ultimele luni nu vor schimba cu nimic respectul și dragostea pentru acest club. Le mulțumesc tuturor colegilor pe care i-am avut. Am savurat fiecare bătălie avută împreună, majoritatea fiind câștigate.
Nu voi uita victoriile și trofeele, rezultatul muncii noastre și al spiritului de echipă. Le muțumesc, de asemenea, și celor din culise - antrenori, staff medical, fizioterapeuți și tuturor persoanelor care s-au asigurat că jucătorii lui Juventus au parte de cele mai bune condiții. În final, cea mai mare mulțumire merge către fanii lui Juventus, adevăratul motiv pentru care clubul este atât de mare. Apreciez fiecare încurajare primită din prima mea zi aici. În concluzie, am dat tot ce am avut mai bun. Vă urez toate cele bune! Pentru mine, e timpul pentru un nou capitol", a transmis Mandzukic, pe contul său de Instagram.
Mario Mandzukic a fost transferat de Juventus în 2015, de la Atletico Madrid. Croatul a jucat în 162 de meciuri, reușind 44 de goluri și 18 pase decisive. El a câștigat patru titluri, trei Cupe ale Italiei și două Supercupe. De asemenea, el a înscris un gol pentru torinezi în finala Ligii Campionilor din sezonul 2016/2017, contra lui Real Madrid, scor 1-4.
În actuala stagiune, el nu a evoluat în nicio partidă pentru Juventus, clubul dorind să renunțe la serviciile sale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo