Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Ronaldo după un nou pas greşit făcut de Juventus – Ce a postat portughezul

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 27/04/2021 la 15:55 GMT+3

Juventus a remizat pe terenul Fiorentinei, scor 1-1, iar echipa lui Pirlo este în pericol de a rata clasarea pe un loc care trimite în grupele UEFA Champions League din sezonul viitor. Pentru torinezi a marcat Morata, iar Ronaldo a avut un mesaj pe Instagram după un nou semieşec al ‘’bătrânei doamne’’.

Cristiano Ronaldo und Juventus Turin müssen um die Champions-League-Qualifikation bangen

Credit imagine: Getty Images

articol de Romeo Ene
Cristiano Ronaldo este golgheterul Serie A, cu 25 de goluri, deşi Juventus se află doar pe locul 4, cu 66 de puncte, cu 5 etape înainte de final.

Mesajul lui Ronaldo pe reţelele de socializare

Pe contul său de Instagram, Ronaldo a avut prima postare după o săptămână, cu referire la rezultatul obţinut de torinezi pe terenul Fiorentinei. ‘’Succesul vine când visele tale sunt mai mari decât scuzele tale.”, a fost mesajul portughezului.
Juventus a ieşit de mai mult timp din lupta pentru Scudetto şi riscă să rateze prezenţa în grupele Ligii Campionilor în sezonul viitor, ar reprezenta o contraperformanţă pentru trupa antrenată de Andrea Pirlo. Ronaldo are 25 de goluri în acest sezon, cu 4 mai mult decât Lukaku, care este al doilea golgheter al Italiei.
De asemenea, Juventus a fost eliminată în optimile UCL de Porto şi va juca finala Cupei Italiei, pe 19 mai, împotriva Atalantei. Totuşi, Ronaldo se confruntă cu cea mai lungă perioadă fără gol marcat din acest sezon, mai exact 4 meciuri consecutive fără reuşită, dacă punem la socoteală şi partida cu Atalanta, în care nu a putut evolua din cauza unei accidentări. Juventus nu traversează un sezon nemaipomenit, însă Ronaldo a sintetizat acest lucru ‘’fără scuze’’.
Pentru Juventus urmează deplasarea de la Udinese, chiar în ziua de Paşte.

La Repubblica: Allegri revine la Juventus din sezonul viitor

În presa din Peninsulă se vorbea despre instalarea lui Allegri pe banca celor de la AS Roma, însă tehnicianul a refuzat oferta. Potrivit sursei citate, Maurizio Sarri se află aproape să ajungă la un numitor comun cu clubul de pe Olimpico.
"Allegri va reveni la Juve, după ce a ajuns la un acord cu Andrea Agnelli, în Ajunul Paștelui (n.r. - Paștele catolic, 4 aprilie). Pe de altă parte, Sarri se află aproape de AS Roma.", a notat La Repubblica.
Multă lume din fotbalul italian aștepta înlocuirea lui Andrea Pirlo de la cârma lui Juventus, după sezonul modest al "bianconerilor". Instalarea fostului mijlocaș a surprins vara trecută, ținând cont că nu avea deloc experiență ca antrenor de seniori.
De cealaltă parte, Allegri și-a făcut deja un renume pe banca lui Juve, în perioada 2014-2019, în care a cucerit an de an titlul în Serie A și a ajuns în 2 finale UEFA Champions League. În prima perioadă petrecută la Torino, Allegri a câștigat 11 trofee: 5 titluri în Serie A, 4 Cupe și 2 Supercupe ale Italiei.
Rămâne de văzut dacă Nedved și Paratici vor continua în board-ul lui Juventus, ținând cont că Allegri nu are o relație strălucită cu ei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo