După mai bine de o lună, fundașul lui Juventus s-a vindecat și se simte foarte bine. La fel de bine se simte și partenera sa, viitoare mămică, care a fost infectată cu Covid-19 în urmă cu 35 de zile. Cei doi au fost testați negativ în urmă cu câteva zile și acum se pot bucura în liniște de sosirea pe lume a bebelușului lor.
Rugani a postat o fotografie alături de partenera sa și viitorul lor copil, prin care a anunțat că starea familiei sale este foarte bună. Fundașul a avut și un mesaj pentru bebeluș, pe care îl va putea citi în viitor, când pandemia va fi doar o veche amintire:
"Îți vom povesti despre cele 35 de zile în care am stat la distanță. Îți vom spune că a fost decizia potrivită, deși a fost greu pentru noi. Dar, mai presus de toate, îți vom spune despre frumusețea de a fi împreună, toți 3. În sfârșit negativi, în sfârșit împreună.", a scris Rugani, pe contul de Twitter.
Serie A
Italienii au decis care ar urma să fie primul meci după criza provocată de COVID-19
16/04/2020 LA 16:13

Dybala, în continuare pozitiv

Daniele Rugani nu a fost singurul jucător de la Juventus depistat cu Covid-19. Paulo Dybala și Blaise Matuidi au fost infectați la rândul lor, însă numai francezul s-a vindecat. În cazul lui Dybala, situația este mai delicată.
După ce părea că atât el cât și prietena lui au fost vindecați, cei doi au fost din nou depistați pozitiv. Argentinianul a trecut prin momente dificile:
"Acum sunt mai bine, dar am avut simptome puternice acum câteva zile. Mă pot mișca, pot merge. Cu câteva zile în urmă, când am încercat să merg, am simțit o greutate mare, acum sunt cu siguranță mai bine. Simțeam după cinci minute că nu mai pot face nimic, deși doar îmi dezmorțeam picioarele. M-au durut toți mușchii", a spus Dybala, citat de Gazzetta dello Sport.
Sursa foto: twitter.com/DanieleRugani
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29