AC Milan a început excelent Derby della Madonnina, cu Zlatan Ibrahimovic în prim-plan. Suedezul a oferit pasa decisivă la primul gol al serii, reușit de Rebic, apoi a trecut la finalizare, cu o lovitură de cap la care portarul Padelli n-a avut reacție. Inter a ieșit total schimbată de la vestiare și a restabilit egalitatea pe tabelă într-un interval de numai 3 minute, prin Brozovic și Vecino.
Fundașul De Vrij a adus-o pe Inter în avantaj după 70 de minute, iar Romelu Lukaku a stabilit scorul final în prelungirile duelului de pe Giuseppe Meazza, cu o lovitură de cap spectaculoasă.
Lukaku a sărbătorit într-un mod original golul său și nu a ezitat să posteze momentul și pe contul de Instagram. Atacantul belgian a atașat lângă fotografie și un mesaj prin care anunță că Milano are un nou rege: "There's a new king in town" (Este un nou rege în oraș).
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28

Ibrahimovic, complet dezamăgit după înfrângerea cu Inter

În cealaltă tabără, Zlatan Ibrahimovic s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația echipei sale din a doua repriză, când Milan n-a mai contat aproape deloc pe faza ofensivă, fiind dominată copios de Inter.
"Este greu de explicat ce s-a întâmplat în această seară. La pauză, eram conștienți că primele 15 minute din repriza secundă vor fi cruciale. Și așa a fost! Am încasat 2 goluri în mai puțin de 15 minute. Am încetat să mai jucăm, să mai credem, să mai presăm și să mai pasăm. După ce Inter a egalat, totul s-a prăbușit!", a spus Zlatan Ibrahimovic, extrem de dezamăgit, citat de Sky Sport Italia.
După 23 de etape, Inter se află pe primul loc în Italia, la egalitate de puncte cu Juventus, dar cu un golaveraj mai bun. De cealaltă parte, Milan se află abia pe locul 10, la 10 puncte distanță de locurile de Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53