"Din nefericire, astăzi am primit vestea rezultatului pozitiv după testarea pentru COVID-19, dar sunt asimptomatic. În viaţă, am întâlnit de multe ori impedimente pe toate planurile şi am avut oportunitatea să învăţ de mic că ce nu te doboară te face mai puternic. Vă îndemn să ascultaţi sfatul medicilor şi să urmaţi toate recomandările autorităţilor.
De asemenea, vreau să vă mulţumesc pentru numărul mare de mesaje pe care le-am primit şi pentru grija pe care am simţit-o citindu-le. Sunt nerăbdător să îmi reiau activitatea şi să mă întorc pe teren, mai determinat decât am fost vreodată", a scris Ionuț Radu pe contul său de Instagram.

Mai multe cazuri de coronavirus la Inter


Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
IERI LA 11:34
Ionuț Radu nu a fost singurul jucător al lui Inter care a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Radja Nainggolan și Roberto Gagliardini sunt și ei pozitivi, a anunțat astăzi clubul italian. Testele au fost efectuate la baza de antrenamente de la Appiano Gentile.
Radu a fost inclus pe lista pentru UEFA Champions League și face parte astfel din grupul de 25 de jucători care vor participa le meciurile cu Real Madrid, Șahtior Donetsk și Borussia Monchengladbach.
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
18/10/2021 LA 05:00
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24