Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul transmis de Ionuț Radu după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Vlad Dumitrescu

Actualizat 09/10/2020 la 22:08 GMT+3

Ionuț Radu, portarul celor de la Inter Milano, a fost depistat pozitiv cu coronavirus și a avut un mesaj de transmis urmăritorilor săi.

Ionuț Radu, portarul lui Inter

Credit imagine: Getty Images

"Din nefericire, astăzi am primit vestea rezultatului pozitiv după testarea pentru COVID-19, dar sunt asimptomatic. În viaţă, am întâlnit de multe ori impedimente pe toate planurile şi am avut oportunitatea să învăţ de mic că ce nu te doboară te face mai puternic. Vă îndemn să ascultaţi sfatul medicilor şi să urmaţi toate recomandările autorităţilor.
De asemenea, vreau să vă mulţumesc pentru numărul mare de mesaje pe care le-am primit şi pentru grija pe care am simţit-o citindu-le. Sunt nerăbdător să îmi reiau activitatea şi să mă întorc pe teren, mai determinat decât am fost vreodată", a scris Ionuț Radu pe contul său de Instagram.

Mai multe cazuri de coronavirus la Inter

Ionuț Radu nu a fost singurul jucător al lui Inter care a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Radja Nainggolan și Roberto Gagliardini sunt și ei pozitivi, a anunțat astăzi clubul italian. Testele au fost efectuate la baza de antrenamente de la Appiano Gentile.
Radu a fost inclus pe lista pentru UEFA Champions League și face parte astfel din grupul de 25 de jucători care vor participa le meciurile cu Real Madrid, Șahtior Donetsk și Borussia Monchengladbach.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo