"Din nefericire, astăzi am primit vestea rezultatului pozitiv după testarea pentru COVID-19, dar sunt asimptomatic. În viaţă, am întâlnit de multe ori impedimente pe toate planurile şi am avut oportunitatea să învăţ de mic că ce nu te doboară te face mai puternic. Vă îndemn să ascultaţi sfatul medicilor şi să urmaţi toate recomandările autorităţilor.
De asemenea, vreau să vă mulţumesc pentru numărul mare de mesaje pe care le-am primit şi pentru grija pe care am simţit-o citindu-le. Sunt nerăbdător să îmi reiau activitatea şi să mă întorc pe teren, mai determinat decât am fost vreodată", a scris Ionuț Radu pe contul său de Instagram.

Mai multe cazuri de coronavirus la Inter


Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Ionuț Radu nu a fost singurul jucător al lui Inter care a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Radja Nainggolan și Roberto Gagliardini sunt și ei pozitivi, a anunțat astăzi clubul italian. Testele au fost efectuate la baza de antrenamente de la Appiano Gentile.
Radu a fost inclus pe lista pentru UEFA Champions League și face parte astfel din grupul de 25 de jucători care vor participa le meciurile cu Real Madrid, Șahtior Donetsk și Borussia Monchengladbach.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51