"Din nefericire, astăzi am primit vestea rezultatului pozitiv după testarea pentru COVID-19, dar sunt asimptomatic. În viaţă, am întâlnit de multe ori impedimente pe toate planurile şi am avut oportunitatea să învăţ de mic că ce nu te doboară te face mai puternic. Vă îndemn să ascultaţi sfatul medicilor şi să urmaţi toate recomandările autorităţilor.

De asemenea, vreau să vă mulţumesc pentru numărul mare de mesaje pe care le-am primit şi pentru grija pe care am simţit-o citindu-le. Sunt nerăbdător să îmi reiau activitatea şi să mă întorc pe teren, mai determinat decât am fost vreodată", a scris Ionuț Radu pe contul său de Instagram.

Serie A
Juventus, în echipamente create de Pharrell, doar egal cu Verona! Un nou pas greșit pentru Pirlo
ACUM 9 ORE

Mai multe cazuri de coronavirus la Inter

Ionuț Radu nu a fost singurul jucător al lui Inter care a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Radja Nainggolan și Roberto Gagliardini sunt și ei pozitivi, a anunțat astăzi clubul italian. Testele au fost efectuate la baza de antrenamente de la Appiano Gentile.

Radu a fost inclus pe lista pentru UEFA Champions League și face parte astfel din grupul de 25 de jucători care vor participa le meciurile cu Real Madrid, Șahtior Donetsk și Borussia Monchengladbach.

Serie A
Inter vrea să dea în judecată UEFA după ce testul lui Hakimi a ieșit fals pozitiv
ACUM 16 ORE
Serie A
Infectat cu COVID, Ronaldo a luat o decizie neașteptată! Starul portughez, schimbare totală de look
21/10/2020 LA 13:30