Messi este mai hotărât ca niciodată să plece de la Barcelona, iar ipotezele privind viitoarea destinație a starului argentinian sunt care mai de care mai fanteziste. Manchester City este pole position pentru că acolo pe Messi îl așteaptă Guardiola, dar PSG și-a încercat norocul. Inter Milano și Juventus sunt celelalte variante pe care fanii italieni le-au salutat cu pasiune. Faptul că tatăl impresar al lui Messi și-a cumpărat o proprietate la Milano a aprins imaginația fanilor lui Inter, dar adevărata lovitură de imagine ar fi un parteneriat Messi - Cristiano Ronaldo la Juventus.

Columbianul lui Juve, Juan Cuadrado a vorbit despre această eventualitate. O sosire a lui Messi în Serie A ar fi extraordinară pentru fotbalul italian. Messi la Juve? Pot să-mi imaginez această mutare pentru că nu am crezut că Ronaldo va veni la noi și uite că acum este aici

Liga
Bartomeu a rupt tăcerea despre "cazul" Messi. Ce a spus despre viitorul său la conducerea clubului
ACUM 13 ORE
https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg)/origin-imgresizer.eurosport.com/2018/10/22/2445626.jpg

Messi și Ronaldo pentru trofeul Champions League

Messi este așteptat la Torino pentru a juca împreună cu Ronaldo și pentru ca cele două superstaruri ale fotbalului mondial să aducă al treilea trofeu Champions League la Torino. Deși Juventus a luat ultimele 9 titluri Din Serie A, echipa patronată de familia Agnelli așteaptă de 24 de ani să câștige cea mai importantă competiție europeană. Juve s-a impus ultima dată în 1996, la penaltyuri împotriva lui Ajax, cu Vialli, Deschamps, Conte, Del Piero și Ravanelli în teren.

Fotbal
Scandalul plecării lui Messi de la Barcelona a fost decisiv! Fanii au anunțat o grevă de amploare
IERI LA 07:38
Premier League
"Magic Mo". Comparație între Salah și Mane. Marea diferență dintre cei doi super-jucători
15/09/2020 LA 06:30