Messi este mai hotărât ca niciodată să plece de la Barcelona, iar ipotezele privind viitoarea destinație a starului argentinian sunt care mai de care mai fanteziste. Manchester City este pole position pentru că acolo pe Messi îl așteaptă Guardiola, dar PSG și-a încercat norocul. Inter Milano și Juventus sunt celelalte variante pe care fanii italieni le-au salutat cu pasiune. Faptul că tatăl impresar al lui Messi și-a cumpărat o proprietate la Milano a aprins imaginația fanilor lui Inter, dar adevărata lovitură de imagine ar fi un parteneriat Messi - Cristiano Ronaldo la Juventus.
Columbianul lui Juve, Juan Cuadrado a vorbit despre această eventualitate. O sosire a lui Messi în Serie A ar fi extraordinară pentru fotbalul italian. Messi la Juve? Pot să-mi imaginez această mutare pentru că nu am crezut că Ronaldo va veni la noi și uite că acum este aici
https://i.eurosport.com/2018/10/22/2445626.jpg
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 18 ORE

Messi și Ronaldo pentru trofeul Champions League

Messi este așteptat la Torino pentru a juca împreună cu Ronaldo și pentru ca cele două superstaruri ale fotbalului mondial să aducă al treilea trofeu Champions League la Torino. Deși Juventus a luat ultimele 9 titluri Din Serie A, echipa patronată de familia Agnelli așteaptă de 24 de ani să câștige cea mai importantă competiție europeană. Juve s-a impus ultima dată în 1996, la penaltyuri împotriva lui Ajax, cu Vialli, Deschamps, Conte, Del Piero și Ravanelli în teren.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44