Messi este mai hotărât ca niciodată să plece de la Barcelona, iar ipotezele privind viitoarea destinație a starului argentinian sunt care mai de care mai fanteziste. Manchester City este pole position pentru că acolo pe Messi îl așteaptă Guardiola, dar PSG și-a încercat norocul. Inter Milano și Juventus sunt celelalte variante pe care fanii italieni le-au salutat cu pasiune. Faptul că tatăl impresar al lui Messi și-a cumpărat o proprietate la Milano a aprins imaginația fanilor lui Inter, dar adevărata lovitură de imagine ar fi un parteneriat Messi - Cristiano Ronaldo la Juventus.
Columbianul lui Juve, Juan Cuadrado a vorbit despre această eventualitate. O sosire a lui Messi în Serie A ar fi extraordinară pentru fotbalul italian. Messi la Juve? Pot să-mi imaginez această mutare pentru că nu am crezut că Ronaldo va veni la noi și uite că acum este aici
https://i.eurosport.com/2018/10/22/2445626.jpg
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM 8 ORE

Messi și Ronaldo pentru trofeul Champions League

Messi este așteptat la Torino pentru a juca împreună cu Ronaldo și pentru ca cele două superstaruri ale fotbalului mondial să aducă al treilea trofeu Champions League la Torino. Deși Juventus a luat ultimele 9 titluri Din Serie A, echipa patronată de familia Agnelli așteaptă de 24 de ani să câștige cea mai importantă competiție europeană. Juve s-a impus ultima dată în 1996, la penaltyuri împotriva lui Ajax, cu Vialli, Deschamps, Conte, Del Piero și Ravanelli în teren.
Premier League
Mama lui Ronaldo, încrezătoare că fiul starului va ajunge la fel de mare! Unde vrea să-l vadă jucând
ACUM 11 ORE
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 14 ORE