Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Messi alături de Cristiano? Cine știe..." Cuadrado crede că este posibil ca Messi să ajungă la Juve

Ion Alexandru

Actualizat 29/08/2020 la 09:40 GMT+3

Messi și Cristiano Ronaldo în aceeași echipă! Acesta este visul lui Juventus, care speră să creeze o emulație extraordinară odată cu venirea pe banca tehnică a lui Andrea Pirlo și trofeul Champions League să se întoarcă la Torino.

Lionel Messi (l.), Cristiano Ronaldo und Virgil van Dijk (r.)

Credit imagine: Getty Images

Messi este mai hotărât ca niciodată să plece de la Barcelona, iar ipotezele privind viitoarea destinație a starului argentinian sunt care mai de care mai fanteziste. Manchester City este pole position pentru că acolo pe Messi îl așteaptă Guardiola, dar PSG și-a încercat norocul. Inter Milano și Juventus sunt celelalte variante pe care fanii italieni le-au salutat cu pasiune. Faptul că tatăl impresar al lui Messi și-a cumpărat o proprietate la Milano a aprins imaginația fanilor lui Inter, dar adevărata lovitură de imagine ar fi un parteneriat Messi - Cristiano Ronaldo la Juventus.
Columbianul lui Juve, Juan Cuadrado a vorbit despre această eventualitate. O sosire a lui Messi în Serie A ar fi extraordinară pentru fotbalul italian. Messi la Juve? Pot să-mi imaginez această mutare pentru că nu am crezut că Ronaldo va veni la noi și uite că acum este aici
Cristiano Ronaldo și Messi, în meciul dintre Portugalia și Argentina

Messi și Ronaldo pentru trofeul Champions League

Messi este așteptat la Torino pentru a juca împreună cu Ronaldo și pentru ca cele două superstaruri ale fotbalului mondial să aducă al treilea trofeu Champions League la Torino. Deși Juventus a luat ultimele 9 titluri Din Serie A, echipa patronată de familia Agnelli așteaptă de 24 de ani să câștige cea mai importantă competiție europeană. Juve s-a impus ultima dată în 1996, la penaltyuri împotriva lui Ajax, cu Vialli, Deschamps, Conte, Del Piero și Ravanelli în teren.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo