.Parma a ratat pentru a treia oară în ultimele 4 partide victoria pe final, după ce a condus, şi pare condamnată la retrogradare. Chiar şi aşa, Mihăilă şi Man au reuşit o partidă excelentă în disputa cu Fiorentina, din deplasare, încheiată 3-3.
Ambii români au fost introduşi după pauză şi au contribuit din plin la fazele de atac ale oaspeţilor. Fostul jucător al Craiovei a fost omul meciului, cu un gol şi o pasă de gol.
"Impact devastator al lui Mihăilă, Parma "trădată" de Iacoponi", e titlul dat de tuttomercato.web, care vorbeşte la superlativ despre român.
Serie B
Dennis Man și Valentin Mihăilă, singurele puncte forte ale Parmei! Ce au scris jurnaliștii italieni
19/10/2021 LA 05:13
"A fost devastator, are un talent incredibil. Mai întâi l-a servit ideal pe Kurtic, pentru 2-2, apoi a marcat pentru un 3-2 ce s-a dovedit a fi iluzoriu. Pentru că Iacoponi, care a jucat cu inima, ca de obicei, a distrus totul în prelungiri, cu un autogol incredibil", mai scrie sursa citată.

Nu doar Mihăilă a fost lăudat. Evoluţia lui Man, apreciată

Man a fost şi el lăudat, chiar dacă nu a fost decisiv precum colegul său de echipă. Fostul fotbalist de la FCSB a adus prospeţime în joc şi a arătat că e la rândul său o soluţie pentru primul 11.
"A dat dinamism şi prospeţime ofensivei", scriu italienii, pentru ca apoi să discute despre alegerile lui D'Aversa. Acesta nu a fost inspirat când l-a preferat pe Gervinho în ofensivă, dar a mutat decisiv în partea secundă, toţi fotbaliştii introduşi având un randament excelent: "În mod surprinzător, a ales să îl introducă pe Gervinho din minutul 1. Dar şi-a luat revanşa după pauză, când "a ghicit" toate schimbările. În special introducerea lui Mihăilă a schimbat total faţa echipei".
Parma se află pe penultimul loc în Serie A, fiind în acest moment la 6 puncte de Cagliari, prima formaţie de deasupra liniei. Pentru formaţia celor doi internaţionali urmează partide foarte grele, Milan şi Juventus urmând a le fi adversare în următoarele 3 etape.
Serie B
Mihăilă a strălucit din nou la Parma! Ce note au primit Man și Mihăilă după remiza cu Monza
17/10/2021 LA 17:20
Fotbal
Cum arată topul celor mai valoroși 10 fotbaliști români! Poziții mai bune pentru Moruțan și Cicâldău
15/10/2021 LA 05:00