.Parma a ratat pentru a treia oară în ultimele 4 partide victoria pe final, după ce a condus, şi pare condamnată la retrogradare. Chiar şi aşa, Mihăilă şi Man au reuşit o partidă excelentă în disputa cu Fiorentina, din deplasare, încheiată 3-3.
Ambii români au fost introduşi după pauză şi au contribuit din plin la fazele de atac ale oaspeţilor. Fostul jucător al Craiovei a fost omul meciului, cu un gol şi o pasă de gol.
"Impact devastator al lui Mihăilă, Parma "trădată" de Iacoponi", e titlul dat de tuttomercato.web, care vorbeşte la superlativ despre român.
Serie B
Olimpiu Moruțan, un nou gol în Italia! Cum au evoluat românii din Serie B în meciurile de azi
12/11/2022 LA 15:07
"A fost devastator, are un talent incredibil. Mai întâi l-a servit ideal pe Kurtic, pentru 2-2, apoi a marcat pentru un 3-2 ce s-a dovedit a fi iluzoriu. Pentru că Iacoponi, care a jucat cu inima, ca de obicei, a distrus totul în prelungiri, cu un autogol incredibil", mai scrie sursa citată.

Nu doar Mihăilă a fost lăudat. Evoluţia lui Man, apreciată

Man a fost şi el lăudat, chiar dacă nu a fost decisiv precum colegul său de echipă. Fostul fotbalist de la FCSB a adus prospeţime în joc şi a arătat că e la rândul său o soluţie pentru primul 11.
"A dat dinamism şi prospeţime ofensivei", scriu italienii, pentru ca apoi să discute despre alegerile lui D'Aversa. Acesta nu a fost inspirat când l-a preferat pe Gervinho în ofensivă, dar a mutat decisiv în partea secundă, toţi fotbaliştii introduşi având un randament excelent: "În mod surprinzător, a ales să îl introducă pe Gervinho din minutul 1. Dar şi-a luat revanşa după pauză, când "a ghicit" toate schimbările. În special introducerea lui Mihăilă a schimbat total faţa echipei".
Parma se află pe penultimul loc în Serie A, fiind în acest moment la 6 puncte de Cagliari, prima formaţie de deasupra liniei. Pentru formaţia celor doi internaţionali urmează partide foarte grele, Milan şi Juventus urmând a le fi adversare în următoarele 3 etape.
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30