Valentin Mihăilă a marcat primul său gol pentru Parma. Românul a adus egalarea pentru parmegiani în minutul 83 al confruntării cu Lazio, din optimile de finală ale Cupei Italiei. Românul a fost permanent un pericol pentru laziali, el având și o bară în minutul 73.
Echipa lui Simone Inzaghi a deschis scorul în minutul 23 pirn Parolo și a controlat jocul până la pauză, dar Parma a fost mult mai insistentă în repriza secundă și în final a reușit să egaleze. Meciul părea să se îndrepte către prelungiri, dar Colombi a marcat în proprie poartă în minutul 90 și Lazio a câștigat cu 2-1.
Serie B
Dennis Man și Valentin Mihăilă, singurele puncte forte ale Parmei! Ce au scris jurnaliștii italieni
ACUM 24 MINUTE

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Valentin Mihăilă, primul gol pentru Parma

Chiar dacă echipa sa a pierdut, pentru Mihăilă a fost o zi foarte importantă, românul reușind să spargă gheața în Italia. În partidele din Serie A în care a fost folosit până acum, fostul jucător al Craiovei a avut de asemenea evoluții bune, fiind printre remarcații presei din Italia.
La Lazio, Ștefan Radu a rămas pe bancă pe toată durata partidei. În sferturile de finală ale Cupei Italiei, "biancoceleștii" vor juca contra Atalantei, în timp ce restul sferturilor de finală sunt Milan-Inter, Napoli-Spezia și Juventus-Spal.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Serie B
Mihăilă a strălucit din nou la Parma! Ce note au primit Man și Mihăilă după remiza cu Monza
IERI LA 17:20
Serie A
Inter, învinsă pentru prima dată în acest sezon de Serie A! A pierdut cu 3-1 în fața lui Lazio
16/10/2021 LA 18:42