Valentin Mihăilă și-a continuat forma promițătoare de la Parma și la naționala României. Tânărul atacant a debutat cu gol în meciul cu Macedonia de Nord, scor 3-2, și s-a aflat aproape să înscrie și în partida cu Germania, scor 0-1.
Fostul jucător al Universității Craiova s-a adaptat repede în Italia și a devenit o piesă importantă la Parma. Mihăilă a marcat 2 goluri și a oferit 2 assist-uri în actualul sezon din Serie A, iar acum a intrat în atenția mai multor echipe răsunătoare din Italia, în frunte cu Lazio.
Potrivit publicației Periodico Daily, conducerea lui Lazio a rămas impresionată de evoluțiile reușite de Mihăilă în ultima vreme și se gândește să-l transfere. Jurnaliștii italieni anunță că oficialii de pe Stadio Olimpico au început deja discuțiile pentru aducerea românului, însă misiunea nu se anunță deloc simplă.
Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
20/10/2021 LA 11:34
Parma va solicita minimum 10 milioane de euro pentru transferul jucătorului român, cumpărat în toamnă în schimbul a 8,5 milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2021/03/26/3018076.jpg

Mihăilă, dorit de Lazio! Parma cere 10 milioane de euro pentru român

De asemenea, Mihăilă se mai află pe radarul a două echipe de top din Italia: Milan și Napoli.
"Operațiunea ar putea părea simplă, dar nu este. În ecuație există și Milan și Napoli, care par hotărâte să facă oferte interesante. Pentru a-l vinde, Parma cere cel puțin 10 milioane de euro.
Mihăilă merită deja mult și asta arată potențialul jucătorului. În ultimele ore, clubul capitolin a făcut pași concreți spre el, dar totul rămâne de văzut", au notat jurnaliștii italieni.
În ultima vreme s-a mai vorbit despre interesul lui Lazio pentru alți doi jucători români: Ianis Hagi (Rangers) și Dennis Man (Parma). Igli Tare, directorul sportiv al clubului capitolin, este cunoscut pentru aprecierea uriașă pe care o are față de fotbaliștii din țara noastră. Cel mai bun exemplu în acest sens este reprezentat de Ștefan Radu, fundașul român care recent a egalat recordul de apariții în tricoul lui Lazio.
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
18/10/2021 LA 05:00
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24