Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihăilă, dorit de Lazio! Parma cere 10 milioane de euro pentru român

Cosmin Cioboata

Actualizat 02/04/2021 la 08:22 GMT+3

Valentin Mihăilă (21 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători români, la ora actuală. Atacantul a avut prestații excelente atât la Parma, cât și la naționala României, iar acum a intrat în atenția unui club răsunător din Serie A: Lazio.

Valentin Mihăilă a debutat cu gol în tricoul României

Credit imagine: Eurosport

Valentin Mihăilă și-a continuat forma promițătoare de la Parma și la naționala României. Tânărul atacant a debutat cu gol în meciul cu Macedonia de Nord, scor 3-2, și s-a aflat aproape să înscrie și în partida cu Germania, scor 0-1.
Fostul jucător al Universității Craiova s-a adaptat repede în Italia și a devenit o piesă importantă la Parma. Mihăilă a marcat 2 goluri și a oferit 2 assist-uri în actualul sezon din Serie A, iar acum a intrat în atenția mai multor echipe răsunătoare din Italia, în frunte cu Lazio.
Potrivit publicației Periodico Daily, conducerea lui Lazio a rămas impresionată de evoluțiile reușite de Mihăilă în ultima vreme și se gândește să-l transfere. Jurnaliștii italieni anunță că oficialii de pe Stadio Olimpico au început deja discuțiile pentru aducerea românului, însă misiunea nu se anunță deloc simplă.
Parma va solicita minimum 10 milioane de euro pentru transferul jucătorului român, cumpărat în toamnă în schimbul a 8,5 milioane de euro.
Mihăilă a debutat cu gol contra Macedoniei de Nord

Mihăilă, dorit de Lazio! Parma cere 10 milioane de euro pentru român

De asemenea, Mihăilă se mai află pe radarul a două echipe de top din Italia: Milan și Napoli.
"Operațiunea ar putea părea simplă, dar nu este. În ecuație există și Milan și Napoli, care par hotărâte să facă oferte interesante. Pentru a-l vinde, Parma cere cel puțin 10 milioane de euro.
Mihăilă merită deja mult și asta arată potențialul jucătorului. În ultimele ore, clubul capitolin a făcut pași concreți spre el, dar totul rămâne de văzut", au notat jurnaliștii italieni.
În ultima vreme s-a mai vorbit despre interesul lui Lazio pentru alți doi jucători români: Ianis Hagi (Rangers) și Dennis Man (Parma). Igli Tare, directorul sportiv al clubului capitolin, este cunoscut pentru aprecierea uriașă pe care o are față de fotbaliștii din țara noastră. Cel mai bun exemplu în acest sens este reprezentat de Ștefan Radu, fundașul român care recent a egalat recordul de apariții în tricoul lui Lazio.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo