Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihăilă i-a cucerit de la primul interviu pe fanii Atalantei. Anunțul făcut de român

Cristian Mihală

Publicat 01/02/2022 la 08:57 GMT+2

Valentin Mihăilă a oferit primul său interviu în postura de jucător al Atalantei. Atacantul de bandă de 21 de ani a anunțat, spre bucuria fanilor, că a venit să câștige titlul cu formația din Bergamo.

Mihăilă a fost împrumutat la Atalanta

Credit imagine: Eurosport

Mihăilă a semnat în ultima zi de mercato din Europa cu Atalanta, una dintre forțele din Serie A. Internaționalul nostru merge sub formă de împrumut la Bergamo, pentru ca trupa lui Gasperini să îl poată transfera definitiv în vară, dacă va convinge, pentru o sumă de aproximativ 9 milioane de euro.
După ce a trecut prin multe probleme la Parma, formație care se zbate să se salveze de la retrgoradarea în Serie C, fostul jucător al Craiovei e gata de un nou început. E conștient că lotul lui Gasperini e unul extrem de puternic, dar e convins că își poate pune amprenta asupra rezultatelor echipei.
CITEȘTE ȘI:

Mihăilă s-a prezentat fanilor Atalantei

Mihăilă i-a cucerit deja pe fanii nerazzurrilor, menționând că vede Atalanta atât de puternică încât se poate lupta la titlul și i-a asigurat pe suporteri că va face tot ce depinde de el pentru ca echipa să aibă rezultate cât mai bune.
"Valentin Mihăilă este un jucător căruia îi place să joace mult cu mingea la picior, în viteză. Acestea sunt caracteristicile mele. Când am ajuns să joc în meciul cu Atalanta, a fost primul meu meci adevărat în Serie A. Am debutat în meciul cu Torino, dar am jucat doar zece minute. În partida cu Atalanta, am jucat 80 de minute.
Pentru mine, Atalanta este una dintre cele mai importante echipe din Serie A, așa am simțit și pe teren, când am jucat împotriva lor. Cred că această echipă poate să facă lucruri importante în acest an, pentru că are calitate. Cred că Atalanta poate să câștige și campionatul, să joace în Champions League. Sunt jucători foarte buni aici.
Giuseppe Pezzella mi-a recomandat să vin aici, să muncesc din greu, pentru că la Atalanta se muncește. Obiectivele mele sunt să joc multe minute, să joc bine și să demonstrez că am potențialul necesar pentru a juca la Atalanta și pentru a fi transferat definitiv de Atalanta în vară. Am primit multe mesaje din partea fanilor. Sper să le demonstrez pe teren că pot să joc aici", a declarat Valentin Mihăilă, în cadrul primului interviu pentru Atalanta.
Mihăilă are șansa să debuteze pentru trupa lui Gasperini chiar în weekend, când Atalanta dă piept cu Cagliari. Va fi un duel între Mihăilă și Răzvan Marin, formația din Bergamo fiind, evident, mare favorită.
Atalanta este pe locul 4 în clasament, cu un punct peste Juventus, dar are și avantajul faptului că are un meci în minus față de torinezi. Obiectivul echipei în partea a doua a sezonului e ocuparea unui loc de Champions League și cucerirea Europa League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo