Mihăilă a semnat în ultima zi de mercato din Europa cu Atalanta, una dintre forțele din Serie A. Internaționalul nostru merge sub formă de împrumut la Bergamo, pentru ca trupa lui Gasperini să îl poată transfera definitiv în vară, dacă va convinge, pentru o sumă de aproximativ 9 milioane de euro.
După ce a trecut prin multe probleme la Parma, formație care se zbate să se salveze de la retrgoradarea în Serie C, fostul jucător al Craiovei e gata de un nou început. E conștient că lotul lui Gasperini e unul extrem de puternic, dar e convins că își poate pune amprenta asupra rezultatelor echipei.
CITEȘTE ȘI:
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
MAREA ÎNVINSĂ A PERIOADEI DE MERCATO DIN IARNĂ. A TRIMIS ÎMPRUMUT FOTBALIȘTI PE CARE PLĂTISE 130 MILIOANE €

Mihăilă s-a prezentat fanilor Atalantei

Mihăilă i-a cucerit deja pe fanii nerazzurrilor, menționând că vede Atalanta atât de puternică încât se poate lupta la titlul și i-a asigurat pe suporteri că va face tot ce depinde de el pentru ca echipa să aibă rezultate cât mai bune.
"Valentin Mihăilă este un jucător căruia îi place să joace mult cu mingea la picior, în viteză. Acestea sunt caracteristicile mele. Când am ajuns să joc în meciul cu Atalanta, a fost primul meu meci adevărat în Serie A. Am debutat în meciul cu Torino, dar am jucat doar zece minute. În partida cu Atalanta, am jucat 80 de minute.
Pentru mine, Atalanta este una dintre cele mai importante echipe din Serie A, așa am simțit și pe teren, când am jucat împotriva lor. Cred că această echipă poate să facă lucruri importante în acest an, pentru că are calitate. Cred că Atalanta poate să câștige și campionatul, să joace în Champions League. Sunt jucători foarte buni aici.
Giuseppe Pezzella mi-a recomandat să vin aici, să muncesc din greu, pentru că la Atalanta se muncește. Obiectivele mele sunt să joc multe minute, să joc bine și să demonstrez că am potențialul necesar pentru a juca la Atalanta și pentru a fi transferat definitiv de Atalanta în vară. Am primit multe mesaje din partea fanilor. Sper să le demonstrez pe teren că pot să joc aici", a declarat Valentin Mihăilă, în cadrul primului interviu pentru Atalanta.
Mihăilă are șansa să debuteze pentru trupa lui Gasperini chiar în weekend, când Atalanta dă piept cu Cagliari. Va fi un duel între Mihăilă și Răzvan Marin, formația din Bergamo fiind, evident, mare favorită.
Atalanta este pe locul 4 în clasament, cu un punct peste Juventus, dar are și avantajul faptului că are un meci în minus față de torinezi. Obiectivul echipei în partea a doua a sezonului e ocuparea unui loc de Champions League și cucerirea Europa League.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
17/05/2022 LA 14:16