Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, avertizat din nou de antrenorul Parmei! Cu ce probleme se confruntă fotbalistul român

Nicu Savin

Actualizat 20/02/2021 la 18:10 GMT+2

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt cei doi români în care Parma își pune mari speranțe pe viitor. Roberto D’Aversa, antrenorul clubului din Serie A, a vorbit despre cei 2 fotbaliști, spunând că are mari așteptări de la ei, deși Man încă nu s-a adaptat rigorilor din fotbalul italian.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Parma a investit peste 20 de milioane de € pentru transferurile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, astfel că așteptările de la aceștia sunt foarte marei. Până acum, cei doi nu au excelat, lucru oarecum normal având în vedere că sunt foarte tineri și au ajuns de puțin timp în Italia, mai ales în cazul lui Man.
La conferința de presă premergătoare partidei de mâine contra lui Udinesse, Roberto D’Aversa s-a referit în mod direct la cei doi fotbaliști români. În urma acestui discurs, Valentin Mihăilă poate avea motive de bucurie, însă Man va trebui să lupte din greu pentru a deveni un jucător important pentru Parma.
"Mihăilă a venit în luna septembrie și e înaintea celorlalți. E ceva firesc.Man a fost adus într-o vineri, iar duminică a intrat pe teren. A fost catapultat într-o realitate complet diferită și pot exista momente în care se chinuie să înțeleagă anumite situații.", a spus D’Aversa, citat de prosport.ro.

Parma e într-o situație critică în Serie A

Parma are neapărată nevoie de victorie în fața celor de la Udinese, pentru a păstra reale șansele de a juca și în sezonul viitor în Serie A. "Cruciații" sunt pe locul 19 în clasament, cu numai 13 puncte, cu 7 mai puțin decât Torino, prima echipă aflată deasupra liniei reptrogradării.
Parma nu a mai câștigat de pe 30 noiembrie (2-1 la Genoa), iar în ultimele 10 partide a obținut un singur punct.
Meciul cu Udinese va fi mâine, de la ora 13:30, iar presa din Italia îl anunță titular pe Valentin Mihăilă. Dennis Man va începe cel mai probabil de pe bancă.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo