Parma a investit peste 20 de milioane de € pentru transferurile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, astfel că așteptările de la aceștia sunt foarte marei. Până acum, cei doi nu au excelat, lucru oarecum normal având în vedere că sunt foarte tineri și au ajuns de puțin timp în Italia, mai ales în cazul lui Man.
La conferința de presă premergătoare partidei de mâine contra lui Udinesse, Roberto D’Aversa s-a referit în mod direct la cei doi fotbaliști români. În urma acestui discurs, Valentin Mihăilă poate avea motive de bucurie, însă Man va trebui să lupte din greu pentru a deveni un jucător important pentru Parma.
"Mihăilă a venit în luna septembrie și e înaintea celorlalți. E ceva firesc.Man a fost adus într-o vineri, iar duminică a intrat pe teren. A fost catapultat într-o realitate complet diferită și pot exista momente în care se chinuie să înțeleagă anumite situații.", a spus D’Aversa, citat de prosport.ro.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
Citește și: DENNIS MAN, DIN NOU ÎN VIZORUL ANTRENORULUI DE LA PARMA! CE A SPUS DUPĂ ÎNFRÂNGEREA CU VERONA

Parma e într-o situație critică în Serie A

Parma are neapărată nevoie de victorie în fața celor de la Udinese, pentru a păstra reale șansele de a juca și în sezonul viitor în Serie A. "Cruciații" sunt pe locul 19 în clasament, cu numai 13 puncte, cu 7 mai puțin decât Torino, prima echipă aflată deasupra liniei reptrogradării.
Parma nu a mai câștigat de pe 30 noiembrie (2-1 la Genoa), iar în ultimele 10 partide a obținut un singur punct.
Meciul cu Udinese va fi mâine, de la ora 13:30, iar presa din Italia îl anunță titular pe Valentin Mihăilă. Dennis Man va începe cel mai probabil de pe bancă.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56
Fotbal
"A semnat!" Presa internațională anunță transferul lui Dennis Man de la Parma
06/12/2021 LA 16:06