Cumpărat de Arsenal în vara pentru 79 de milioane de euro de la Lille, fotbalistul cu origini ivoriene nu s-a ridicat până în acest moment la nivelul așteptărilor.
În actuala stagiune se spera că va "exploda", după un sezon de tranzit și acomodare, însă lucrurile sunt departe de a fi ideale. Pepe a jucat doar 649 minute, împărțite în 12 apariții între Premier League (7), Europa League și Cupa Ligii. Nu e nici pe departe un titular, Arteta preferându-l în banda dreaptă pe Willian.
"Managerul vrea ca eu să fiu 100% concentrat pe toată durata celor 90 minute. Dar, în timpul săptămânii, în timpul antrenamentelor, îmi dau seama că voi fi rezervă. Antrenorul vorbește cu mine, la fel ca și asistenții săi. Dar este frustrant pentru un jucător să fie mereu pe bancă", a dezvăluit, de curând, Pepe.
Serie A
Propunerea revoluționară a antrenorului de la Milan care ar putea schimba radical fotbalul
25/09/2021 LA 07:48

Milan, decisă să facă o ofertă pentru Pepe

De această situație vrea să profite AC Milan, care e convinsă că fotbalistul suferă doar un blocaj, iar o schimbare l-ar face din nou să strălucească precum în perioada petrecută la Lille.
Astfel, potrivit pianetamilan.it, jucătorul francez a devenit o prioritate pentru conducerea Milanului, care vrea să îi ofere lui Pioli un lot cât mai competitiv pentru a forța un titlu istoric.
"Diavolii" nu păreau să aibă vreo șansă la lo scudetto nici în actuala stagiune, dar în ultimele luni Milan a jucat impresionant, fiind în acest moment una dintre cele mai în formă formații din Europa. După 7 runde din Serie A, formația de pe San Siro e lider, cu 4 puncte peste Juventus și 5 peste Inter, principalele favorite la cucerirea campionatului.
De menționat că aducerea lui Pepe nu va reprezenta o misiune ușoară, în condițiile în care Arsenal va dori să recupereze cât mai mult din suma investită în fotbalistul de 25 de ani.
18 titluri a câștigat Milan în Italia, de-a lungul timpului, ultimul în stagiunea 2010-2011.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
FIFA a gândit 5 schimbări pentru a transforma fotbalul! Ce propunere inedită a făcut Pioli
24/09/2021 LA 16:03
Serie A
"El e numărul 1!" Kaka și-a ales atacantul favorit! Ce spune despre lupta pentru titlu din Italia
14/09/2021 LA 18:48