Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Milan-Juventus, derby decimat de absențe! "Rossonerii" au raportat 2 cazuri pozitive de Covid-19

Nicu Savin

Actualizat 06/01/2021 la 17:16 GMT+2

Milan-Juventus este cel mai așteptat meci al etapei a 16-a din Serie A, însă ambele echipe au serioase probleme de lot înaintea confruntării din această seară.

Ante Rebic (Mitte) jubelt mit Rade Krunic (r.) und Pierre Kalulu

Credit imagine: Getty Images

Juventus are serioase probleme de lot înaintea marelui derby cu AC Milan, dar nici liderul din Serie A nu stă mai bine din acest punct de vedere..
Cu puțin timp în urmă, gruparea de pe San Siro a confirmat că Rade Krunic și Ante Rebic au fost testați pozitiv la Covid-19 și vor lipsi din marele meci cu Juventus. Cei doi jucători sunt asimptomatici și au intrat deja în izolare, iar clubul milanez a dat asigurări că restul lotului a avut rezultate negative la testele efectuate ieri și azi dimineață.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

În aceste condiții, lista indisponibililor pentru echipa lui Pioli se lungește și mai mult, astfel că Milan va avea o misiune foarte grea în încercarea de a rămâne neînvinsă în acest sezon. Pe lângă cei doi jucători infectați cu Covid, "rossonerii" nu se vor putea baza nici pe Sandro Tonalli (suspendat) și Zlatan Ibrahimovic, Ismael Bennacer, Alexis Saelemaekers sau Matteo Gabbia (accidentați).

Milan-Juventus, un derby cu foarte multe absențe

Absențe Milan
  • Rade Krunic (Covid-19)
  • Ante Rebic (Covid-19)
  • Sandro Tonali (suspendat)
  • Zlatan Ibrahimovic (accidentat)
  • Ismael Bennacer (accidentat)
  • Alexis Saelemaekers (accidentat)
  • Matteo Gabbia (accidentat)
Absențe Juventus
  • Alex Sandro (Covid-19)
  • Juan Cuadrado (Covid-19)
  • Alvaro Morata (accidentat)
Cristiano Ronaldo e Andrea Pirlo

Milan-Juventus | O înfrângere ar scoate echipa lui Pirlo din lupta pentru Scudetto

Juventus e la 10 puncte în spatele Milanului, care conduce ierarhia cu un punct peste Inter, astfel că pentru Ronaldo & Co meciul din această seară este crucial pentru a rămâne în lupta pentru titlu. O eventuală victorie a Milanului ar lăsa-o pe Juve la 13 puncte în urmă, diferență greu de remontat, mai ales că sunt și alte echipe bine clasate între cele 2 forțe.
Așadar, derby-ul de pe San Siro este mult mai important pentru torinezi, care sunt oarecum obligați să câștige pentru a reveni în cărți în lupta la vârf. De partea cealaltă, Milan s-ar mulțumi cel mai probabil și cu un punct, mai ales în contextul numeroaselor absențe, însă tentația de a-i scoate pe "bianconeri" din bătălia pentru titlu ar putea fi mare și Pioli ar putea juca doar la victorie această partidă.
Rămâne de văzut care dintre echipe va reuși să acopere mai bine găurile din lot și cum vor arăta perspectivele celor 2 formații la finalul primului mare derby din fotbalul italian din 2021.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo