Cu Zlatan Ibrahimovic revenit în lot, dar pe banca de rezerve, Milan a început tare partida și a deschis scorul în minutul 25, prin Leao. Atacantul portughez a fost servit cu o pasă de Diaz și a ajuns la golul cu numărul 5 în sezonul actual din Serie A.

Serie A
Zlatan Ibrahimovic încă impresionează, dar Milan a pus deja ochii pe un alt atacant de clasă
08/01/2021 LA 15:23

Trupa lui Stefano Pioli a primit o lovitură de la 11 metri în minutul 36, iar Kessie și-a asumat responsabilitatea. Mijlocașul ivorian a transformat penalty-ul, iar Milan a intrat cu 2-0 la vestiare.

Ibrahimovic a revenit pe teren, după aproape două luni

Ibrahimovic și-a făcut apariția pe teren spre finalul partidei, în locul lui Leao, și a bifat primele minute după accidentarea care l-a ținut pe margine aproape două luni. Suedezul nu mai jucase din noiembrie, de la meciul cu Napoli.

Ritmul meciului a scăzut semnificativ în repriza a doua, "rossonerii" fiind preocupați mai degrabă să apere avatanjul de pe tabelă. Meciul de pe San Siro s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru formația gazdă, care va rămâne lider în Serie A și la finalul acestei etape.

"Diavolul milanez" a acumulat 40 de puncte în cele 17 partide disputate, cu 4 mai mult decât Inter, care urmează să joace mâine pe terenul Romei.

Serie A
După eșecul cu Juventus, fanii Milanului primesc o veste bună! Pioli a dezvăluit când revine Zlatan
07/01/2021 LA 08:47
Serie A
Milan-Juventus, derby decimat de absențe! "Rossonerii" au raportat 2 cazuri pozitive de Covid-19
06/01/2021 LA 15:14