Cu Zlatan Ibrahimovic revenit în lot, dar pe banca de rezerve, Milan a început tare partida și a deschis scorul în minutul 25, prin Leao. Atacantul portughez a fost servit cu o pasă de Diaz și a ajuns la golul cu numărul 5 în sezonul actual din Serie A.
Trupa lui Stefano Pioli a primit o lovitură de la 11 metri în minutul 36, iar Kessie și-a asumat responsabilitatea. Mijlocașul ivorian a transformat penalty-ul, iar Milan a intrat cu 2-0 la vestiare.
Serie A
Roma - Napoli 0-0. Primul pas greșit în Serie A pentru formația lui Spalletti
ACUM O ZI

Ibrahimovic a revenit pe teren, după aproape două luni

Ibrahimovic și-a făcut apariția pe teren spre finalul partidei, în locul lui Leao, și a bifat primele minute după accidentarea care l-a ținut pe margine aproape două luni. Suedezul nu mai jucase din noiembrie, de la meciul cu Napoli.
Ritmul meciului a scăzut semnificativ în repriza a doua, "rossonerii" fiind preocupați mai degrabă să apere avatanjul de pe tabelă. Meciul de pe San Siro s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru formația gazdă, care va rămâne lider în Serie A și la finalul acestei etape.
"Diavolul milanez" a acumulat 40 de puncte în cele 17 partide disputate, cu 4 mai mult decât Inter, care urmează să joace mâine pe terenul Romei.
Serie A
Ibrahimovic i-a "dat" gol lui Ciprian Tătărușanu. Meci cu " de toate" pe Renato Dall'Ara
IERI LA 21:02
Liga Campionilor UEFA
Tătărușanu, titular în Champions League pentru Milan! Ce a spus Pioli înaintea meciului cu FC Porto
19/10/2021 LA 11:55