După două victorii la rând, cu Lecce și Roma, trupa de pe San Siro începuse iar să viseze la Europa League. Doar că fanii au fost aduși cu picioarele pe pământ de codașa Spal.
Cu șapte înfrângeri în ultimele 8 partide, micuța formație condusă de Di Biagio are doar șanse teoretice la salvare. Acest lucru nu i-a împiedicat pe jucători să facă o partidă mare contra lui Milan, Valoti și Floccari ducând scorul la 2-0 după jumătate de oră de joc.
Calhanoglu a avut un gol anulat pentru offside pe final de primă repriză, pentru ca apoi D'Alessandro să fie eliminat, chiar înainte de pauză.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
De la cabine, Milan a ieșit mult mai montată, dar golul a întârziat să vină în poarta bravului Letica (10 intervenții salvatoare).
Pe final, Pioli a riscat totul pe cartea atacului, introducându-l și pe Ibrahimovic, iar Leao a reușit să reducă din handicap cu 10 minute înainte de final.
Ultimele minute au fost dramatice, Spal încercând să facă față în 10 oameni tăvălugului advers, iar Di Biagio fiind eliminat pentru proteste. În cele din urmă, golul izbăvirii pentru Milan a venit în minutul 4 de prelungiri, când Vicari a trimis în proprie poartă o centrare venită de pe partea dreaptă.
Milan a scăpat de rușinea unei înfrângeri la Spal, dar rămâne la două puncte de Napoli, ocupanta ultimului loc de Europa League. Formația din sudul Italiei are un meci în minus, dar confruntarea de joi e una extrem de grea, urmând a avea loc pe terenul marii revelații, Atalanta.
https://i.eurosport.com/2020/07/01/2842356.jpg

Inter, scorul etapei în Serie A

Scăpată de presiunea luptei la titlu, Inter începe să arate tot mai mult a echipa pe care și-o dorește Antonio Conte.
Nerazzurri au făcut o demonstrație de forță, 6-0, e adevărat, în compania unui adversar modest, Brescia.
Alexis Sanchez a făcut cel mai bun meci de când a fost împrumutat de la United, ba chiar poate de când s-a transferat de la Arsenal. Sud-americanul a reușit un gol și două pase decisive, fiind extrem de activ și de periculos. Celelalte goluri ale formației de pe Giuseppe Meazza au purtat semnăturile lui Ashley Young, D'Ambrosio, Gagliardini, Eriksen și Candreva.
Alexis Sanchez a fost implicat pentru prima oară în ultimii 4 ani în trei goluri pentru echipa la care evoluează. În 2016, chilianul reușea un hat-trick pentru Arsenal în confruntarea cu West Ham.

Rezultatele etapei în Serie A

Torino - Lazio 1-2
Genoa - Juventus 1-3
Bologna - Cagliari 1-1
Inter - Brescia 6-0
Fiorentina - Sassuolo 1-3
Lecce - Sampdoria 1-2
Spal - Milan 2-1
Verona - Parma 3-2
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
Serie A
Milan nu-i prelungește contractul, dar Tătărușanu și-a găsit deja echipă în Serie A
19/11/2022 LA 06:29