Marco Giampaolo a făcut două sezoane bune la Sampdoria, iar venirea la Milan a fost privită cu multă căldură de fanii echipei milaneze. Socoteala din vară nu a fost insă tradusă în rezultate bune. Milan a câștigat doar trei meciuri din primele șapte , cu Brescia, Verona și Genoa și a pierdut clar derby-ul cu Inter.

Pioli, alesul Milanului

Fost antrenor la rivala Inter acum doi ani, Stefano Pioli este alesul Milanului. El preia o echipă în care au fost investite 375 de milioane în ultimii trei ani. Mai mult, nivelul scăderii dramatice a performanțelor echipei se vede în Europa. De șapte ori câștigătoare a Cupei Campionilor/Champions Leaguer, Milan a jucat ultima dată în cea mai importantă competiție europeană în primavara lui 2014!
Pioli a luat titlul cu Juventus în 1986, alături de Platini, Aldo Serena, Scirea sau Laudrup. Pe atunci Trapattoni era antrenorul lui Juve și a fost impresionat de Pioli.
Liga
Real Madrid, favorită să dea o lovitură importantă! Pentru cine se luptă cu Barcelona și Liverpool
08/01/2022 LA 14:40
"Puștiul ăsta are 19 ani, dar muncește și gândește ca unul de 30 de ani" l-a descris Trapattoni.
Pioli a plecat de la Juve și a devenit o legendă pentru Fiorentina, unde a jucat șase sezoane.
Pentru Pioli este al 12-lea contract ca antrenor. La Lazio, în cel mai bun sezon ca antrenor, Pioli a avut de ales căpitanul între Candreva și Biglia. L-a ales pe Biglia și se va reîntâlni cu el la Milan.

Pioli, preferat lui Spaletti

Italienii îl numesc pe Pioli "The Normal One" și asta pentru că are un discurs discret și are o relație bună cu jucătorii. Milanul a avut o discuție și cu Spaletti, dar faptul că acesta este în continuare sub contract cu Inter și a avut câteva răbufniri la adresa fanilor Milanului ar inflama și mai mult spiritele.
https://i.eurosport.com/2014/02/24/1190792.jpg

Pioli, motivatorul perfect

Stefano Pioli este unul din cei mai buni antrenori italieni care salvează echipe în criză. S-a întâmplat deja la Fiorentina și Inter. La Fiorentina l-a chemat în vestiar pe legendarul Antognioni pentru a le vorbi jucătorilor despre spiritul echipei. O poate face liniștit și la Milan. Boban și Maldini sunt cei care decid totul la Milanello și pot face asta!
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
Cine sunt cei mai longevivi antrenori din top 5 campionate din Europa la final de 2021
26/12/2021 LA 14:00