Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Milan și-a lansat noul echipament pentru sezonul 2021/2022

Vlad Dumitrescu

Publicat 11/05/2021 la 11:55 GMT+3

AC Milan și-a prezentat astăzi noile echipamente de joc pentru sezonul următor.

AC Milan

Credit imagine: Eurosport

Puma a lansat astăzi noile echipamente care pe vor purta echipele de fotbal ale celor de la AC Milan - masculin, fenin și de tineret. Pentru prima oară în istorie, echipa feminină a clubului va fi cea care va purta pentru prima oară noile tricorui, în meciul cu Sassuolo din penaultima etapă a campionatului, weekendul viitor.
După aceea, pe 16 mai tricourile vor fi purtate în premieră și de echipa masculină în meciul cu Cagliari pe San Siro.
”Noul echipament este inspirat din energia, creativitate și stilul orașului Milano. Noul echipament celebrează ideea de a te mișca ”precum Milan”, reflectând progresul rapid al scenei culturale din oraș și felul în care Milano se reinventează. Se respectă tradiție dar și angajamentul spre inovare”, se arată pe site-ul oficial al italienilor.
AC Milan

JUVENTUS - MILAN 0-3! DEZASTRU PENTRU RONALDO&CO

Înfrângerea cu Atalanta şi egalul cu Fiorentina a complicat mult soarta lui Juve în lupta pentru unul din primele 4 locuri. Din fericire pentru bianconeri, Milan a pierdut şi ea două din ultimele 3 meciuri, astfel că înainte de meciul din această seară "Bătrâna Doamnă" era înaintea "diavolilor" în clasament, graţie golaverajului.
Măcar un egal cu Milan era absolut necesar pentru a rămâne cu şanse mari în lupta pentru locul 4, însă trupa lui Pirlo a făcut un nou meci foarte slab. Coşmarul a început din cauza lui Brahim Diaz, jucătorul împrumutat de la Real Madrid, care a deschis scorul, pe final de primă repriză.
La 21 de ani şi 279 de zile, Brahim Diaz a devenit cel mai tânăr marcator într-un meci cu Juventus, din 2008 până în prezent. Atunci, Pato (19 ani şi 103 zile) marca pentru "diavoli".
În a doua parte, oaspeţii au avut ocazia să se distanţeze, după un henţ în careu al lui Chiellini, dar Kessie a ratat de la punctul cu var. Putea fi semnalul revirimentului pentru Ronaldo&Co, însă Rebic şi Tomori - la prima reuşită pentru Milan - au dus pe final disputa la un scor de neprezentare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo