Puma a lansat astăzi noile echipamente care pe vor purta echipele de fotbal ale celor de la AC Milan - masculin, fenin și de tineret. Pentru prima oară în istorie, echipa feminină a clubului va fi cea care va purta pentru prima oară noile tricorui, în meciul cu Sassuolo din penaultima etapă a campionatului, weekendul viitor.
După aceea, pe 16 mai tricourile vor fi purtate în premieră și de echipa masculină în meciul cu Cagliari pe San Siro.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
”Noul echipament este inspirat din energia, creativitate și stilul orașului Milano. Noul echipament celebrează ideea de a te mișca ”precum Milan”, reflectând progresul rapid al scenei culturale din oraș și felul în care Milano se reinventează. Se respectă tradiție dar și angajamentul spre inovare”, se arată pe site-ul oficial al italienilor.
https://i.eurosport.com/2021/05/11/3130148.jpg

JUVENTUS - MILAN 0-3! DEZASTRU PENTRU RONALDO&CO

Înfrângerea cu Atalanta şi egalul cu Fiorentina a complicat mult soarta lui Juve în lupta pentru unul din primele 4 locuri. Din fericire pentru bianconeri, Milan a pierdut şi ea două din ultimele 3 meciuri, astfel că înainte de meciul din această seară "Bătrâna Doamnă" era înaintea "diavolilor" în clasament, graţie golaverajului.
Măcar un egal cu Milan era absolut necesar pentru a rămâne cu şanse mari în lupta pentru locul 4, însă trupa lui Pirlo a făcut un nou meci foarte slab. Coşmarul a început din cauza lui Brahim Diaz, jucătorul împrumutat de la Real Madrid, care a deschis scorul, pe final de primă repriză.
La 21 de ani şi 279 de zile, Brahim Diaz a devenit cel mai tânăr marcator într-un meci cu Juventus, din 2008 până în prezent. Atunci, Pato (19 ani şi 103 zile) marca pentru "diavoli".
În a doua parte, oaspeţii au avut ocazia să se distanţeze, după un henţ în careu al lui Chiellini, dar Kessie a ratat de la punctul cu var. Putea fi semnalul revirimentului pentru Ronaldo&Co, însă Rebic şi Tomori - la prima reuşită pentru Milan - au dus pe final disputa la un scor de neprezentare.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51